REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2015 metai artėja prie finišo tiesiosios, tad šia proga supažindiname jus su geriausiais Šakių „Vyčio“ žaidėjų individualiais pasirodymais pirmajame sezono etape.

2015 metai artėja prie finišo tiesiosios, tad šia proga supažindiname jus su geriausiais Šakių „Vyčio“ žaidėjų individualiais pasirodymais pirmajame sezono etape.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žvelgiant į visas klubo rungtynes matyti, kad tarp rezultatyviausių pasirodymų dominuoja komandą jau palikęs Dovydas Redikas. Ko gero visiškai nestebina, jog gynėjas tarp dešimties sėkmingiausių „Vyčio“ rungtynių užima net septynias pozicijas. Rezultatyviausią pasirodymą D.Redikas surengė prieš „Telšius“, kuomet pelnė 33 taškus, o į „Mažeikių“ ir Raseinių „Rasų“ krepšį įmetė po 28 taškus. Penketuke taip pat išvysti galime Pauliaus Beliavičiaus bei Marijaus Užupio pavardes – jie abu daugiausiai yra surinkę po 27 taškus. „Vyčio“ kapitonas tiek įmetė į „Telšių“, o M.Užupis – į „Šilutės“ krepšį. Beje, po 27 taškus dukart yra surinkęs ir D.Redikas.

REKLAMA

Neabejotinai geriausias „Vyčio“ kovotojas dėl atšokusių kamuolių yra Karolis Brusokas. Net keturiolika jo sužaistų rungtynių yra tarp geriausių šioje kategorijoje. Aukštaūgis kovoje su „Palanga“ nusiėmė 18 kamuolių, mače su Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ – 16, o dvikovoje prieš „Šilutę“ – 12. Nė vienas kitas Šakių ekipos žaidėjas nesurengė jokio panašaus pasirodymo.

Rezultatyvių perdavimų kategorijoje vienvaldžio lyderio nerastume. Pirmose dviejose pozicijose yra Dominykas Domarkas, kuris atliko po 9 rezultatyvius perdavimus mačuose su „Palanga“ ir Jonavos „Petrochemos-Dextera“. Įžaidėjas taip pat susitikime su „Telšiais“ atliko 8 rezultatyvius perdavimus, tiek pat sąskaitoje Jonavoje turėjo ir P.Beliavičius.

REKLAMA
REKLAMA

Įspūdingiausiai dvitaškius „Vyčio“ komandoje rungtynėse Jonavoje metė K.Brusokas, pataikęs net 10 metimų. Tame pačiame mače 9 dvitaškius pelnęs yra ir D.Redikas. K.Brusokas irgi yra pasižymėjęs 9 metimais – mače su „Mažeikiais“.

Įspūdingų tritaškių šou „Vyčio“ žaidėjai nėra surengę daug. D.Domarkas į Panevėžio „Lietkabelio-2“ krepšį smeigė 6 tolimus metimus, o „Šilutei“ savo sugebėjimus demonstravo Marijus Užupis – 5 tritaškiai.

Geriausiai kamuolius yra vogęs D.Redikas, iš Klaipėdos „Naftos-Uni-Akvaservis“ krepšininkų perėmęs 5 kamuolius. Šis gynėjas, K.Brusokas ir P.Beliavičius taip pat yra po 4 kamuolius atėmęs iš „Telšių“, Vilniaus „Perlo-MRU“ bei Klaipėdos ekipų atstovų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Blokų karaliumi nė vieno „Vyčio“ žaidėjo tituluoti taip pat negalime: didžiausias Šakių krepšininkų pasiekimas – vos 2 blokuoti metimai. Tiek „Palangai“ yra „išrašęs“ M.Užupis ir Taurantas Tamošiūnas, „Sūduvai-Mantingai“ – K.Brusokas, Molėtų „Ežerūnui-Kariui“ – taip pat jau minėtas T.Tamošiūnas.

Naudingiausius pasirodymus taip pat rengė rezultatyvumo kategorijoje dominavęs D.Redikas, kuris rungtynėse su „Telšiais“ surinko 39, su „Nafta-Uni-Akvaservis“ – 38, su „Perlu-MRU“ – 34 naudingumo balus. M.Užupis taip pat patenka tarp geriausių, mat kovoje su „Šilute“ yra surinkęs 33 efektyvumo balus.

Tikimės, kad 2016 metais „Vyčio“ komandos vyrai surengs dar įspūdingesnių pasirodymų, nes progų pademonstruoti sugebėjimus tikrai bus. Artimiausios kovos Šakių ekipos laukia sausio 8 ir 9 dienomis – su Joniškio „Delikatesu“ bei Kauno „Žalgiriu-2“. Kviečiame aktyviai palaikyti „Vytį“!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų