REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Portalas Balsas.lt kartu su mūsų šalies Bušido federacija pirmą kartą istorijoje rengia Lietuvos MMA bušido kovotojo rinkimus. Nuo lapkričio 16 dienos iki gruodžio 16 dienos vyksiančiuose rinkimuose varžysis 12 pajėgiausių sportininkų, kuriuos pagal šių metų rezultatus atrinko Lietuvos Bušido federacija. Pristatome vieną iš rinkimuose dalyvaujančių kovotojų – Igną Barysą.

REKLAMA
REKLAMA

2013 metų Lietuvos MMA bušido kovotojo rinkimai – balsuoti galėsite paspaudę ČIA.

Sporto klubas: „Cunamis“

Gimimo metai: 1991

Ūgis: 172 cm

Svoris: 65 kg

Karjeros laimėjimai: keturiskart Lietuvos, Baltijos ir Europos kudo čempionas, MMA Bušido turnyrų laimėtojas, Lietuvos kikbokso čempionas, SWAT turnyrų Lietuvoje nugalėtojas.

REKLAMA

Reikšmingiausia pergalė pastaraisiais metais: Anglijoje įveiktas itin pajėgus varžovas Marcusas Powellas.

Igno Baryso komentaras:

„Labiau mėgstu per treniruotes kovoti rankomis, o ringe – rankomis ir kojomis. Mano gyvenime Mike‘as Tysonas visuomet suteikdavo motyvacijos – nuo 13 metų pradėjau lankyti boksą. Žiūrėjau filmą „Rocky“, visuomet norėjau sportuoti boksą, tačiau tėvai iš pradžių neleido, nes turiu dėdę imtynininką, jis mažas, galvojo, kad ir aš toks būsiu (juokiasi).

REKLAMA
REKLAMA

Užsikabinau. Turiu stiprų charakterį. Nemoku pasiduoti, esu užsispyręs. Ne veltui Ožiaragis. Mano toks ir moto – į priekį ir nė žingsnio atgal. Tik norisi tik daugiau perspektyvų iš organizacijų, nes turi pats viskuo rūpintis.“

Trenerio Ilgaro Gruzinsko komentaras:

„Nuo vaikystės pas mane sportuoja, gabus, darbštus, užsispyręs. Jis visuomet moka psichologiškai nusiteikti. Tai – pagrindas. Yra sportininkų, kurie geros sportinės formos, salėje puikiai atrodo, bet išėję į ringą palūžta. Techniškai jis greitas, didelės sprogstamos jėgos, galingi kojų smūgiai. Jei pagal MMA taisykles – vikrus, nėra taip paprasta jį užlaužti, kaip gyvatė, galima sakyti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų