REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žuvys. Šiais metais suaktyvės jūsų dvasinis pasaulis, prasidės naujas ramus ir harmoningas ciklas. Palankus planetų išsidėstymas padės užbaigti praėjusių metų darbus ir imtis naujų. Saulės ir Jupiterio impulsai leis jums laisviau save išreikšti, priimti ryžtingus sprendimus.. Laikas bus jūsų visų metų palydovas: net ir raginamas nieko nedarykite paskubomis, išnaudokite jį turiningai.

REKLAMA
REKLAMA

Darbas

Paradoksalu, tačiau net ir užsivertę neatidėliotinais darbais žuvų ženklo atstovai ras laiko tik sau ir pramogoms. Kaip jau minėjome, laikas šiais metais bus palankus jums. Metų pradžioje užgrius nebaigtos užduotys, bet su jomis greitai susidorosite ir būsite pasirengęs naujiems iššūkiams. Tikėtina, kad pasieksite aukštų rezultatų darbe: įveiksite kliūtis, trukdančias siekti paaukštinimo ar kilti karjeros laiptais. Pavyks rasti kompromisus, sėkmingai bendradarbiauti su kolegomis.

REKLAMA

Meilė

Šiais metais į jūsų santykius grįš stabilumas.  Tačiau  tai pastebėsite tik nuo ketvirtojo naujų metų mėnesio, mat pirmieji trys mėnesiai turinčioms antrąją pusę žuvims bus  gana intensyvūs. Neišvengsite ne visai malonių diskusijų ir pokalbių. Būsite atviras ir nuoširdus, todėl jus pripažins aplinkiniai ir priešingos lyties atstovai. Tie, kurie šiuo metu yra vieniši, ims idealizuoti meilę, ji taps  svarbiausia ir siekiamiausia. Dėl to vienišiams kartais teks išgyventi liūdnus ir melancholiškus periodus. Bet ilgai liūdėti neteks, susipažinsite su jūsų idealus atitinkančiais žmonėmis. Nauja pažintis, tikėtina, bus aistringa.

REKLAMA
REKLAMA

Pinigai

Šiais metais labiau nei bet kada anksčiau būsite ryžtingas ir kryptingas, todėl greičiau pasieksite apčiuopiamų rezultatų, pagerės finansinė padėtis.. Lengvai pasieksite užsibrėžtus tikslus, nors tai jums bus kiek neįprasta, jie atneš lemiamus pokyčius. Išvengsite arba apeisite su pinigais susijusius sunkumus, o jūsų finansinė padėtis ištisus metus bus stabili.

Santykiai

Jūsų dvasingumo suaktyvėjimas gali paskatinti bendravimą su panašias pažiūras turinčiais žmonėmis, įvairių religijų pasekėjais. Stiprinsite ryšius su artimaisiais, bei nuolat ieškosite artimo žmogaus. Nebijokite garsiai išsakyti savo prioritetų ir idealų, tai išeis jums į naudą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Energija

Dvasingumas, atsiradęs dėl Neptūno padėties 2012-aisiais metais, apdovanos jus aukšta energija, kuri ypatingai išryškės pirmoje metų pusėje. Besiveržianti energija leis susitelkti ties svarbiausiais gyvenimo aspektais, dėl to greičiau įgyvendinsite visus tikslus, lengviau atliksite darbus. Nederėtų ignoruoti sveikatos problemų, kurios gali pasireikšti antroje metų pusėje, kai Marsas sumažins jūsų energijos lygmenį.

Išsamus 2012-ųjų horoskopas Vandeniui

2012-ųjų išsamus horoskopas Ožiaragiui

2012-ųjų išsamus horoskopas Šauliui

2012-ųjų išsamus horoskopas Skorpionui

2012-ųjų išsamus horoskopas Svarstyklėms

2012-ųjų išsamus horoskopas Mergelei

2012-ųjų išsamus horoskopas Liūtui

2012-ųjų išsamus horoskopas Vėžiui

2012-ųjų išsamus horoskopas Dvyniams

2012-ųjų išsamus horoskopas Jaučiui

2012-ųjų išsamus horoskopas Avinui

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų