Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
kad valstybinė žiniasklaida bando klaidinti tautą negi ir ten viršų ima pedikai
Gerbiama, autore, suklydote, TIKRAI SUKLYDOTE, rašydama antraštę - tai ne atomazga,o UŽUOMAZGA besitęsiančio melo. Jūs galimai parašėte užsakytą straipsnį, nes kito kelio nebėra. Visa tauta mato, kad tai MELAS. Išmokyk prašau nors vieną vaiką to, ko jis nėra patyręs. Galima išmokyti eilėraštį,daugybos lentelę vyresnius vaikus, tačiau, tokios PRIEVARTOS nepatyręs vaikas, niekados nebus išmokomas kalbėti apie sysalus, jei jis tų sysalų nebus matęs. Žodžiu, nusikalbėjote, autore,ir tiek. Niekas Jumis netiki.
kodėl net teisme nebuno remtasi auklėtojų ar pedagogų, psichologų žiniomis. Kiekviena mama žino, kad tokių "žinių" mažamečiui neįteigsi, kiek auklėtojos vargsta darželiuose su vaidinimais, eilėraštukais ir vistiek jie užmiršta, sumaišo, suklysta. Tai normalu vaikui. O čia akivaizdžiai prievartauta mergaitė, akivaizdžiai nuo pat pradžių slėpta tiesa, nes ta tiesa veda į nusikaltėlių irštvas aukščiausiose valstybinėse institucijose, o mums kabinami makaronai, pavergta žiniasklaida "supriešina" tautą, aukos tampa kankiniais. Kas toliau? Ar ir toliau leisimės prievartaujami?
joana, atsipeikėk, koks perdavimas. Matėm vaiko pagrobimą iš namų. Žiniasklaida eilinį kartą užsiiminėja pliurpalais, bet nesigilina į faktus ir tiesą. Pedofilija - faktas, vaiko prievartavimas - faktas, keturios žmoggžudystės (jų yra ir daugiau) - faktas. Faktas ir tai, kad šioje istorijoje nuosekliai nuo pat pradžių buvo dirbamas, kad aukos taptų įtariamaisiais.
Mergaitė ant motinos rankų... Kaip gražiai skamba, kone lyriškai. vaiko širdelės neapgausi, mergaitė ne veltui galudėsi prie savo tetos ir senelių, prie žmonių, kurie ją tikrai mylėjo... Kas vyksta dabar? Kodėl priešventinį vakarą valstybės saugomą mergaitę lanko keista raudonplaukė žurnalistė? Kas jai davė tokius ypatingus įgaliojimus? Valstybė? O kokios draugės su vaikais šurmuliuoja atseit šventiškuose namuose? Ir kas užgarantuos, kad nei tos galimos draugės, nei jų tikri ar tariami vaikai nieko neišplepės? Juk vaikai lieka vaikais. Ar ir jiems grįžtant (neaišku kur) ant galvų užmes užmaršties kaldrytes? Kodėl tiek daug šiurpiai keistų galų nesuvedimo? Šlykštūs dalykėliai.
uz kiek parsidavei lapeniene, ar miliutes drauge esi?? ta taip pat prva pila ant tautos sazines Neringos Venckienes. Neringa viska padare, kad isgelbetu Mergaite is ginkluotu banditu nasru, garbe ir slove jai, manau , kad ja tauta isrinks Lietuvos prezidente, kad ar kaip tokiems, kaip tu, tai nepatiktu, ir dustate is siaubo vien nuo tos minties. Isrinks, ar ir ar tada sakysite , kaip del atomines referendumo, kad zmones buvo apgauti??? Mes, zmones, lapeniene, miliute ir grybauskaite, esame ne debilai, ir mes atskiriame, kada vaikas klykia nenoriu pas Laima,kad vaikas saukia savo ""motinai"" - Laima, tu esi melage , slykstyne, kada jis sako TIESA!! lapeniene, rasyk, kaip vaikas visai Lietuvaipasake- MANE PRIEVARTAVO 3 DEDES, o LAIMA DEJO PINIGUS I RAUDONA PINIGINE. Mes mateme , kaip buvo grobiamas vaikas is gimtu namu, kaip klyke nenoriu!!!! 240 grobiku grobe vaika, o taip vadinama motina nepriglaude jo galveles nenusluoste asaru, o grobe kartu su ginkluotais grobikais, lauze vaikui kojas ir grobe.... lapeniene, rasyk teisybe, visu i kalejimus nesusodinsit, kaip senelis Kedys sako, tegul sodina i kalejima, AS TEISYBES NEISSIZADESIU!!!! AR VIS TIEK SODINSITE SENELI I KALEJIMA , ISKRYPELIAI??? Visu nesusodinsite, manau, kad greitai visi iskrypeliai, kurie prievartavo ir kankino mazuteli vaikeli, kad greitai jie ses i kalejimus. O tokie uzsakomieji straipsniai, tik rodo, kad agonija pedofilu prasideda, jie labai bijo, todel ir ir skleidzia purva. Vaikelis greitai uzaugs, o tada ateis ir pasibels i jusu duris, pedofilai, drebekite. O Neringa sedi dabar auksciausioje valdzioje, istemps Jus i dienos sviesa, as tikiu, ir dar simtai tukstanciu zmoniu Lietuvoje linki Neringai sekmes kovoje su valdzioje esanciais banditais. Mes su tavimi, Neringa, tempk juos i dienos sviesa, o mes Tave rinksime PREZIDENTE
Kiek melo straipsnyje.Sutenerei nereikėjo mergaitės,ji net nesinaudojo jai priskirtu mergaitės lankymo laiku.Mergaitė laisvai bėgiojo po kiemą ir buvo linksma ir laiminga,o kur ji dabar įkalinta ir kokia jos sveikata?Jai iš manęs būtų kas atėmę vaiką -aš dieną naktį būčiau klūpėjus prie Kedžių namų ir nusipelnius vaiko meilę ir atleidimą.Nereikalinga mergaitė sutenerei-reikalinga tik tiek ,kad savo kailį išgelbėtų,bet tai nepadės.Žurnaliūgos,jei nesate objektyvūs,verčiau patylėkit.
netikiu cia surasytu vemalu. As tikiu mergaite, vaikas nemelavo ir nefantazavo, tikiu vaiko parodymais. Tu parodymu nuo 2009 juk niekas dar nepaneige? Gaila vaiko, kad buvo jega isplesta is namu ir artimuju. "Nors šalies vadovė įspėjo, kad prievarta vaiko atžvilgiu negalima" - juk niekas nekreipe demesio i si pareiskima? Junktines pajegos dare savo, atliko slykstu ispuoli pries vaika, seima ir piliecius. Teismo sprendimo vykdymas buvo tik skydas ispuoliui pateisinti. Pasislykstejimas.
padorus pilkieciai tokie kaip motina, nera patenkinti, kad vaikas nebuvo tvirkintas, kad tai tik susireiksminusio pizono bandymas susidorot su savo buvusia sugyventine. Padorus pileiciai troksta tiesos, tai yra kad vaikas butu prievartautas, emes sysalus i burna, nes tokie padorus pileiciai kaip motina, svaigsta nuo tokiu fantaziju ir nejaucia jokios laimes, kad tai tik Venckienes ir Kedzio fantazijos.
@to motina Noreciau padiskutuoti.Jei esi tik savo nuomones reiskejas tai imanoma bet jei esi uzzombintas tipas ar vykdai nurodymus tai tik sugaisiu laika.Cia ne konkreti mergaites istorija bet tas zmoniu bejegiskumas pries sistema,siandien tas PLENTVOLIS pervaziavo Kedzius,rytoj gal pervaziuos Tave. Ar tu tikrai isitikines kad visi tie teismai ir ikiteisminiai tyrimai 100% teisingi,ar visos mirtys sioje istorijoje atsitiktines?
Mes netikime jūsų melu, mums reikia tiesos ir teisingumo, ta rašliava tinka lauko tualete ant vinies.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų