REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasibaigę 2010-ieji metai Didžiojoje Britanijoje davė didžiausią loterinių milijonierių „derlių“. Remiantis antradienį Britanijos organizacijos „Nacionalinė loterija“ paskelbtais duomenimis, per praėjusius 12 mėnesių 158 žmonės papildė turtuolių „klubą“, loterijose išlošę vieną ar daugiau nei vieną milijoną svarų sterlingų, skelbia šalies žiniasklaida.

REKLAMA
REKLAMA

Palyginimui: ankstesniais metais milijonieriais tapo tik 26 žmonės. Rekordiniai praeinantys metai yra ir dėl bendros loterijose išloštos sumos – 775 mln. svarų sterlingų. 2009 metais bendras laimėjimas siekė tik 285 mln. svarų sterlingų.

REKLAMA

„Šie metai yra išskirtiniai, nes daug loterijose dalyvavusių žmonių tapo milijonieriais ir multimilijonieriais, – sako „Nacionalinės loterijos“ atstovas. – Kai kurie laimėjimai buvo tiesiog milžiniški, atsirado laimėtojų,nusprendusių pasidalyti išloštais pinigais su artimaisiais, taip jie „sukūrė“ naujų milijonierių.“

Didžiausias milijonierių „derlius“ buvo nuimtas rugpjūtį, kai laimėjo 19 žmonių. O pagal didžiausią bendrą laimėtą sumą pirmauja spalis, tada išdalyta 167 mln. svarų sterlingų.

Iš viso per praėjusius 16 metų Didžiojoje Britanijoje laimėję dideles sumas loterijose milijonieriais tapo daugiau nei pustrečio tūkstančio žmonių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų