• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiosios Britanijos mados žinovai abėcėline tvarka sudarė svarbiausių ateinančio pavasario stiliaus tendencijų sąrašą.

REKLAMA
REKLAMA

Daugelis šiame „stiliaus vadove“ nurodytų tendencijų ateina dar iš praėjusio rudens - pavyzdžiui, asimetriškos suknelės ir ryškūs gėlių raštai. Vis dėlto netrūks ir naujų dalykų.

REKLAMA

Stilistai mano, kad 2009-ųjų pavasarį madingos bus mažos delninukės, originalūs rūbai iš denimo, 1980-ųjų stilius, romantiškos klostuotos suknelės, geometriniai raštai, haremo kelnės, metalo žvilgesys, sudėtingos dekoratyvinės detalės - pavyzdžiui, sagtelės, užtrauktukai.

Taip pat bus madinga „džiazo“ stiliaus avalynė su raišteliais, itin aukšti kulniukai, odinės kelnės, kūno spalva, platūs diržai - ypač odos ir metalo derinys, rytietiški motyvai, perlų vėriniai, neįprasti saulės akiniai, „rock“ merginos stilius, žirnelių ir juostelių raštai, kutuoti drabužiai, avalynė ir aksesuarai.

Į pavasario tendencijų katalogą taip pat pateko ryškių spalvų apranga, didesnės apimties aiškaus silueto suknelės, platėjantys džinsai, viršutiniai drabužiai iš šifono ir kitokios permatomos medžiagos, geltona spalva ir „zebro“ stiliaus raštai.

Šaltinis: „Wday“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų