Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
ka jus cia rasot apie kucias,kaledas,parasykit man koki velykini recepta arba joninems kepsni koki,as jau seniai viska atsvenciau,laukiou mindauginiu,zadejo siemet su naujaku sukakti
ojezaumarija,ner zodziu,nukvakimas ant vietos
Ir ačiū.
Pasiūlymas sudomino geranoriškumo.
Ir Jūms, skanaus.
Amžių nugyvenau, bet pirmą kartą girdžiu kad Kūčių stalui tiekiama kiauliena ar vištiena. Nu jau visai išprotėjo TV3 žurnaliūgos su visais savo ""profesoriais, žinovais, patarėjais"". Gėda net skaityt tokius straipsnius. Iki kokio lygio nusigyvenom.... gėdų gėda
Kūčių stalui labai tinkamas patiekalas.juokinga.
o as vertinu daugiau saldytus zirnelius nei konservuotus
Jei akcentuojama Kūčios, tai kodel receptas pateikiamas su sviestu.
baikite pastoviai nauduoti citrinos zievele,tai dar parasykite kad chmijos bomba
@tai Teisingai pasakei apie bombą, nes iš tikro taip ir yra. Kodėl protingi specialistai pataria citrinas labai kruopščiai nuplauti su soda ir po to po tekančiu vandeniu. Nes neaišku kokia chemijos priemone citrinos ir ne tik jos bet ir visi atvežtiniai vaisisi yra apdorojami
Romanų neskaitome,seniai žinoma.Kūčios dar po mėnesio ir savaitės.Neblūdykite.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų