Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Skrendu aplink Marsa ir uztikrinu: Tvarka bus.
...kad TSRS nesisekė kosmose, tai "и коню " aišku, bet nereikia visai niekus pliurpti - ne tik Gagarinas skrido, bet ir dar koks šimtas kosmonautų. Rusiški raketų varikliai buvo galingi, patikim (iki šiol), karinė žvalgybinė technika iki kokių 1992 m. taip pat buvo neprasta. Na, kad nei karto nepavyko pasiekti Marso, kad neturi kiek modernesnio "šatlo", kad tebevargsta pasenusiame komplekse, kad uždarbiauja vežikais - nieko nepadarysi - socializmas yra galinga griaunamoji, net kosmose.
Tad, gerbiamasai, nereikia makaronų apie Gagariną kabinti, rusams ir taip sumautas honoras, tegu nors pirmuoju sputniku-barškalu pasidžiaugia.
Rusams tikrai pirmiems pavyko paleisti palidova.Taciau veliau sekesi nebe taip gerai.Iki 61 04 12 jie bande maziausiai tris kartus paleisti pilotuojamas raketas,taciau viskas pasibaigdavo sprogimais ir kosmonautu zutimis.Todel Gagarino,,skrydis''buvo toks.I orbita paleistas tuscias kosminis laivas,o pats,,skrydis''nufilmuotas Mosfilme.Tuo metu Rusai viska laike grieztai paslaptyje,todel jiems ir pavyko apgauti pasauli.
maloniai nustebintas esu tokio straipsnio:)
Švedų radijas pranešė, kad į Marsą rusai siųs savo klapčiuką Uspaksą su vertaliotu....
na,rusai viska kisa i karine pramone.galima galvot kad juos kas puls:):):).bet dabar ten vyrauja nacionalistines,ksenofobines nuotaikos.ko noret,kai prezidentauja nacistiniu paziuru zmogelis(naciai=komiai)
Akivaizdus patologijos atvejis. Uzuojauta.
NASA privalo atsisakyti bet kokio rusu
NASA privalo atsisakyti bet kokio rusu
Apstulbes propagandiniu straipsiu.... vien rusai, rusiskos sulietuvintos pavardes...
Surusejusios Lietuvos spaudos politika aiski- Lietuvos rusifikacijai panaudoti musu Vakaru sajungininku spaudoje isspausditus rusams palankius straipsnius ir vengti kritisku pasisakymu pries uteleta, apskurusia Rusija!

Primenu, kad rus "progress-" yra "gavnovoz", kuris atveza vandeni, maista i Tarptautine Kosmine stoti o isveza tualetu turini: slapima 20 ltr plastmasiniuose kanistruose ir "kakas" ipakuotas i polietilenini maiselius, kuriuos ismeta mums ant galvu, kad veliau sudegtu zemesneje orbitoje.
Reiketu padaryti taip, kad tos atliekos sveikos nukristu i Kremlin aikste!
akivaizdaus rusų kosminio skurdo paslėpti jau neįmanoma, beliko rusams džiaugtis tik ideologinio/ pypsinčio/ tuščiavidurio sputniko 50-mečiu.
Taip baigiasi visi socializmo statymai, lieka tik alkanos karingos grimasos...
negaliu patiketi kad naciai sugebejo isspausdint toki objektyvu str apie savo brolius rusus
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų