REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
„Samsung“ pristatė galingąją „Galaxy Note20“ seriją (nuotr. Organizatorių)

Šį trečiadienį technologijų kompanija „Samsung“ surengė pirmą virtualų savo produktų pristatymą, per kurį pademonstravo net penkis naujus įrenginius. Lietuvos laiku nuo 17 val., tiesiogiai iš Korėjos internete transliuojamo renginio metu daugiausiai dėmesio sulaukė aukščiausios klasės flagmanai – „Galaxy Note20“ ir „Galaxy Note20 Ultra“. Naujieji įrenginiai pasižymi itin greitu procesoriumi, patobulintomis funkcijomis darbui bei pramogoms, rašoma pranešime spaudai.

8

Šį trečiadienį technologijų kompanija „Samsung“ surengė pirmą virtualų savo produktų pristatymą, per kurį pademonstravo net penkis naujus įrenginius. Lietuvos laiku nuo 17 val., tiesiogiai iš Korėjos internete transliuojamo renginio metu daugiausiai dėmesio sulaukė aukščiausios klasės flagmanai – „Galaxy Note20“ ir „Galaxy Note20 Ultra“. Naujieji įrenginiai pasižymi itin greitu procesoriumi, patobulintomis funkcijomis darbui bei pramogoms, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Be šios išmaniųjų serijos, taip pat buvo pristatytas naujausias planšetinis kompiuteris „Galaxy Tab S7“ ir didesnė jo versija „Tab S7+“, išmanusis laikrodis „Galaxy Watch3“, naujo dizaino belaidės ausinės „Galaxy Buds Live“ bei sulenkiamas telefonas „Galaxy Z Fold2“.

„Turbūt mes dar niekada taip nepasitikėjome technologijomis, kaip šiandien. Jos lydi mus kone kiekviename žingsnyje, todėl „Samsung“ tiki, kad tokie įrenginiai turi palengvinti mūsų kasdienį gyvenimą. Kiekvienas šiandien pristatytas įrenginys yra skirtas tam, kad vartotojams suteiktų dar daugiau patogumo tiek dirbant, tiek pramogaujant. Tuo tarpu, visi penki prietaisai kartu, kaip vienos „Galaxy“ ekosistemos dalis, tai padaryti padės dar sklandžiau“, – sako Simonas Skupas, „Samsung Electronics Baltics“ vadovas Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Telia“ ir „Tele2“ praneša, kad jau pradeda išankstinę prekybą naujaisiais „Galaxy Note20“. 

„Visuomet stengiamės savo klientams pristatyti pačius naujausius įrenginius. Džiaugiamės galėdami pasiūlyti rinkos lyderių naujienas ir suteikti galimybę jas įsigyti iš anksto“, – sako Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

REKLAMA

Naujausius „Samsung“ flagmanus įsigyti galima savo išankstinius užsakymus užregistravus internetinėje svetainėje www.tele2.lt iki rugpjūčio 20 d. 23 val. 59 min. Užsakymų atsiėmimas bus vykdomas nuo rugpjūčio 14 d. Oficiali prekyba išmaniaisiais prasidės dar po savaitės – rugpjūčio 21 dieną.

Klientai galės rinktis iš dviejų naujosios serijos išmaniųjų modelių. Išmanųjį „Galaxy Note 20“ su 256 GB vidine atmintimi užsisakyti galima už 969 Eur, o tokios pačios atminties talpos „Galaxy Note 20 Ultra“ – už 1319 Eur.

Pirmąjį modelį galima rinktis iš mistinės bronzinės (angl. mystic bronze), mistinės pilkos (angl. mystic gray) ir mistinės žalios (angl. mystic green) spalvų, o „Galaxy Note 20 Ultra“ – iš mistinės juodos (angl. mystic black) arba mistinės bronzinės spalvų.

REKLAMA
REKLAMA

Iš anksto užsisakius modelį „Galaxy Note 20“ papildomai dovanų – bevielės ausinės „Galaxy Buds+“ už simbolinę 1 ct priemoką (dovanos vertė – 169 Eur). Pateikusiems išankstinį „Galaxy Note 20 Ultra“ užsakymą už 1 ct dovanojamos ausinės „Galaxy Buds Live“ (dovanos vertė – 199 Eur).

Kartu su naujaisiais flagmanais pristatyti planšetiniai kompiuteriai „Samsung Galaxy Tab S7“ ir „Samsung Galaxy Tab S7+“ bei išmanusis laikrodis „Galaxy Watch“.

Išankstinio užsakymo metu įsigijusiems pasirinktą naujo planšetinio kompiuterio modelį, už 1 ct dovanų skiriamas jo dėklas, o užsisakiusiems išmanųjį laikrodį, dovanojamas dvigubas belaidis įkroviklis „Samsung Dual Wireless Charger“ už simbolinę 1 ct priemoką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šių išmaniųjų kainos pas „Telia“ prasideda nuo 969 Eur.

„Galaxy Note20“ seriją galima drąsiai vadinti viena laukiamiausių šių metų išmaniųjų premjerų. Šie telefonai ir toliau stebina savo universalumu: jų galia, talpiausia iki šiol baterija, unikalus „S Pen“ rašiklis ir erdvus ekranas užtikrina produktyvumą, išlaisvina kūrybiškumą ir įtraukia, ką bedarytumėte, nuo darbo su dokumentais iki žaidimų“, – sako „Telia“ telefonų kategorijos vadovė Rimantė Marcišauskienė.

„Telia“ jau priima abiejų naujųjų telefonų išankstinius užsakymus. „Galaxy Note20“ Lietuvoje kainuoja 969 Eur, o „Galaxy Note20 Ultra“ – 1319 Eur. Be to, iš anksto užsisakę „Note20“ dovanų gaus 169 eurų vertės belaides ausines „Samsung Galaxy Buds+“, o „Note20 Ultra“ pirkėjai – trečiadienį pristatytas išskirtinio dizaino belaides ausines „Samsung Galaxy Buds Live“ (jų kaina – 199 Eur). Įrenginiai iš anksto juos užsakiusiems žmonėms bus pristatomi nuo rugpjūčio 14 dienos, o „Telia“ salonų lentynose jų laukiama nuo rugpjūčio 21 dienos.

REKLAMA

Tiek išankstinės prekybos metu, tiek įrenginiams pasiekus parduotuvių lentynas pirkėjai gali pasinaudoti specialiu pasiūlymu ir, grąžinę seną įrenginį, gauti jo vertės nuolaidą ir dar 150 eurų papildomą premiją naujam „Samsung“ išmaniajam.

Naujos galimybės darbui

Trečiadienio vakarą visam pasauliui pristatyti „Galaxy Note20“ sudaro galingiausią iki šiol sukurtą „Note“ išmaniųjų telefonų seriją. „Galaxy Note20 Ultra“ skirtas tiems, kurie nori turėti aukščiausios klasės galingą išmanųjį, pasižymintį itin našiu veikimu. Jo mažesnysis brolis „Galaxy Note20“ sukurtas platesniam šios serijos vartotojų ratui, kurio tikslas maksimaliai išnaudoti laiką tiek dirbant, tiek pramogaujant.

REKLAMA

Ne paslaptis, kad „Note“ serijos naudotojai yra patys ištikimiausi „Samsung“ gerbėjai, todėl „Galaxy Note20“ modeliuose didžiausi patobulinimai atlikti šių išmaniųjų vartotojų ypač vertinamose flagmanų savybėse. Viena jų, tai nuo 2011 m. tobulinamas „S Pen“ rašiklis.

Su patobulintu išmaniuoju rašikliu „S Pen“, kurį turi ir planšetiniai kompiuteriai „Tab S7“ ir „Tab S7+“, rašymas dar sklandesnis, lyg naudotumėtės tikru rašikliu, o atnaujinta gestų funkcija leidžia atlikti dar daugiau veiksmų. Pavyzdžiui, pakeltas aukštyn ir iš karto nuleistas žemyn, išmanusis rašiklis vartotoją grąžins į pradinį telefono langą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dar viena funkcija, kuri padės įvairius darbus atlikti bet kur, bet kada ir naudojantis bet kuriuo nauju „Galaxy“ ekosistemos įrenginiu – tai „Samsung Notes“. Šioje programėlėje vartotojai ranka užrašytus žodžius iš karto galės konvertuoti į skaitmeninį tekstą, kuris automatiškai sinchronizuosis ir atsidurs vartotojo telefone, planšetėje ir kompiuteryje. „PDF“ dokumentus bei „Microsoft PowerPoint“ prezentacijas redaguoti bus taip pat lengviau, nei iki šiol. Tuo tarpu, nauja garso funkcija leis geriau valdyti savo užrašus – kai vartotojas klausysis savo įrašyto balso, išmanusis telefonas paryškins tekstą atsižvelgiant į garso takelį.

Dėl patobulintos „Windows“ sąsajos vartotojai galės išmaniajame telefone esančias mobiliąsias programėles pasiekti iš „Windows 10“ kompiuterių, kurių darbastalyje taip pat bus galima susikurti aplikacijų ikonas. Taip, norint peržiūrėti telefono nuotraukų galeriją ar socialinių tinklų naujienas, nereikės ieškoti savo išmaniojo. Be to, „Samsung Notes“ sinchronizuojasi su „Microsoft OneNote“ užrašais ir „Outlook“ elektroninio pašto dėžute, tad telefone esantys priminimai iš karto atsidurs „Microsoft Outlook“, „To Do“ ir „Teams“ programose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų