Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Geriau visai nieko niekur nerašyk ir nekomentuok : niekam neįdomi tavo nuomone. Ir žmones tiesiog praleidžia tavo rašinėji mus, nes jie - beprasmiai. Suprask pagaliau !!!
@Kauniete tu teisi, bet ka jam daryt?????? est nori.... ir daug-tokia skerdiena panest reik daug kaloriju. o ir dar nori pasmaguriaut(ant darmavo), dirbt nieko nemoka nors baige neva statybos technikuma. tai ir barskina smegenis puskvailiams, kurie uzkimba.
Tikriausiai tarybiniais laikais armijoje praporščiku buvo. Tie visada viską žinodavo. Buvo visažiniai.
neįdomus kliedesių rašytojas, neskaitau ir kitiems nerekomenduoju.
Stiliukas nusibodęs ir jau atgrasus.Po to,kai buvo pamestas mergos,dar labiau nutuko,o požiūris į kitus žmones tapo kaip kokio buko kacapo,visi durni išskyrus jį.Bjauru ir tiek
uzkalni ir aukstikalni eskit koldunus ir sikit patvoryj
ta miželino žvaigždė yra tiesiog gudrus reklaminis verslas, pritaikytas snobams ir tokiems, kurie meldžiasi ir tiki žvaigždučiu ir ženklų dievams....O juk miželino pradžia buvo vairuotojai ir pakelės užkandinės...Tai tiesiog biznis be sąnaudų ir bankroto, nes kažkam, o tokių pilna, ir šūdas supakuotas blizgutyje su žvaigždute, patampa šedevru.... Senas posakis - dėl skonio nepasiginčysi - va šito miželino biznio esmė...Bet kai atsiranda durnių ir sumoka vos ne 2 mln. , o dar pulkas sekėju - kaip tai yra svarbu, šūksniai - kokia sekmė, ir vyksta absurdo teatras - kodėl nekvailioti.... O visko viršūnė - galim sakyti 2024 metų šūkis - turistai dabar plūs į Lietuvą ir tai atsipirks dvigubai....Tai tik sako viena, kokia buka yra Armonaitė, prie jos prisiplakusi sukčių kompanija ir kaip būtų svarbi pasauliui natūrali atranka....
@jonas Ne tau spręsti
tas Michelin, svarbu būtų Good Year
@dzin Aš renkuosi kinų maistą. Wan lee.
Kam įdomi tavo nuomone. Pažiūrėk i veidrodį…
Gaila kad negavo Garliavos kebabine, kur kebabai pelesiu atsiduoda ir dar reiktu paieskot prastesniu. Kur sitas uzukalnis kazkada reklamavo kaip pacia geriausia. Lb zemas lygis sakyciau. Geda.
L. Čeprackas išvis nemoka gaminti. Jis buvo tik rinkodaros ir užsakomųjų žurnalistų, užkiaulinių maisto kritikų produktas. Negi visi pamiršo L. Čepracko bankrutavusį "Ramen ir pagaliukai"? Ta užkandinė realiai parodė L. Čepracko apgailėtiną lygį. Čeprackui nepakenktų stoti į kokią nors profesinę mokyklą ir pasimokyti elementarių maisto gamino taisyklių, nes kaip aiškiai parodė "Ramen ir pagaliukai", jis nemoka net elementarios sriubos su makaronais išvirti. O dabar užsakomoji užkiaulinė žiniasklaida stebisi, kad jų straipsniai realiai neturi jokios įtakos.
@Vox dainoriui ir kiaušiniai maišo
@Vox bulviu skust ji......DDDD
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų