Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Barštis Jums dietai...Mesos nebebus seimo kolxozas liko skolingas...
Kai žmogus ligonis, tai aišku, kad reikia žiūrėti, ką valgai. O sveikas gali saikingai viską valgyti. Žmonių organizmas prisitaiko prie vietinio maisto, kam nuolat čia kišti tuos avokadus, ar alyvuogių aliejų
@Skeptikas
Semenų, kanapių, garstyčių, sezamo ir kt.
Neseniai teko daryti lipidogramą. Gydytoja aptarė rezultatus. Pasirodo per pusmetį, tiek praėjo laiko nuo paskutinio analogiško tyrimo, blogojo cholesterolio sumažėjo. Aišku, jis nėra labai didelis, bet gydytoja paklausė, ką dariau. Iš tiesų pakeičiau nedaug mitybą. Rytais valgiai avižinių dribsnių košę, daugiau vartojau avokadų, daržovių.
@Na
Koks tavo darbas tikiuos maisu po 100 kilogramu darbe netampai.
@viskas individualu
Moterims negalima daug nešti, nes gali gimda iškristi.
@viskas individualu
Kad nedirba kelio, miško, statybos, fermerio darbų, tai ir gali kvaksėti apie lipidogramas.
@Garantuoju
Lipidogramą kiekvienam patartina profilaktiškai pasdaryt.
ką reiškia-sumažėjo,jis nėra labai didel
@Na
Nejuokink,jokios košės,daržovės nemažina cholesterolio-tik judėjimas ,stresų nebuvimas ir jei neturi kitų ligų,jei turi kitų-cholesterolio be vaistų nesumažinsi..nereikia pasakų..
@ką reiškia-sumažėjo,jis nėra labai didel
Reikia tik noro.
Lietuviai gyvena prie juros bet juros gerybiu nevalgo suvalgo retkarciais sprotus.
@Sprotas
Baltijos jūra, labiausia užteršta jūra
Lietuvos ekspertai, sako leiskitės vakcinas, jos gėris, bet gink dieve negerkite pieno ir nevalgykite kiaušinių......
@Mokslininks
Sako priešingai ir prideda:
Nešiokite kepuraites iš aliuminės folijos.
Nešiokite kepuraites iš aliuminės folijos.
@Plokščios žemės "moxlas"
Jis gi nesako visko atsisakyti. Pradėjos valgyti sveikesnį maistą, nereikia ėst. Tuomet užtenka ir mažesnių porcijų.
Lietuvos "mokslas" taip toli pažengė į ateitį, kad greitai suras tiesą kad "labiausiai nesveika yra gyventi". Tik dabar klausimas dėl autorystės būdų, kaip greičiau išeiti iš šitos "ašarų pakalnės". Gal paskelbkim konkursą už geriausią pasiūlymą ir premiją 50 metų nemokama vieta kolumbariume?
Vsio pypec ka est tik zole liko ir tai uztersta bet ir priviso mohslininku kaip expertu pilnos patvores
@Vabals
Reikėtų ne ėsti, bet valgyti įvairų maistą. Aišku, viskas su saiku nedaro jokios žalos organizmui. Mokslininkas neliečia atsisakyti visko, ką mes esame įpratę valgyti. Jo pastebėjimai apie produktus labai išsamūs. Belieka paįvairinti savo mitybą augalinės kilmės baltymais.
Nei vienas dar nemirė sveikas,deja,o sveikai besimaitinantys,jau ne viena s iškeliavo anksčiau laikjo-kodėl tada?
Protinga vaistininkė, tai kas geriau ar šaltiena ar papildai, jei būtų pilnavertė mityba,visko gautume su maistu ir nereiktų papildų. Deja mūsų mityba tai ką pakiša prekybos centrai.,o ten deja ,deja plauta nuplauta,o jei dar pats negamina,perki tokį ale gatavą,tai išvis jokios vertės toks maistas neduoda,.nereikia didelių mokslų tai suprasti.
@Onė
REikalas tas , kad daugumoje šalių iš kurių įvežami produktai, dirvožemis yra nualintas ir jų daržovės nebeturi reikiamo kiekio maistingųjų medžiagų ir vitaminų. Todėl ir reikalingi papildai. Lietuvoje dirvožemis yra dar gana pakenčiamos būklės ir mūsų laukuose užaugintos daržovės yra vertingesnės. Nors visur naudojamos trąšos ir daržovės nebeturi tiek naudingų medžiagų kaip seniau, kai derliai būdavo mažesni. Papildų naudojimas irgi turi būti protingas; tai omega 3, D vitaminas E vitaminas cinkas, magnis, kiti vitaminai turi būti gaunami su maistu. Kiekvienas turi rasti savo produktus ir papildus kas geriausiai tinka; dviejų vienodų žmonių nėra.
Maźiau kiškit nuodu i kviečius ir bulves,ir gyvenimas bus sveikas
Tradicinę lietuvių mitybą sumalė į miltus: mokslininkas išklojo tiesą apie mėsą, pieną, kiaušinius