Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Gyvuliniai baltymai yra sudaryti iš visų nepakeičiamųjų aminorūgščių. Baltymai organizme išskaidomi į aminorūgštis, o po to vėl sulipdomi į naujus pilnos struktūros baltymus. Nepanašu, kad kažkas ne to? Žmogui reikia ne baltymų, o aminorūgščių. Tiesa, kad maistas turi būti įvairus, bet nereiškia, kad mėsos jis nebus įvairus, netgi atvirkščiai. Kruopose yra daugiau vienos rūšies aminorūgščių, o ankštiniuose - kitos rūgšties. Taigi dažnai valgant šiuos produktus (nebūtina juos valgyti vienu kartu) gaunamos visos reikalingos aminorūgštys iš kurių yra sudaromi pilnos struktūros baltymai :) Viskas sveika ir sąžinė rami ;)
bus jum b** "meistro kokybė" :D
Gyvuniniai baltymai yra vertingesni negu augaliniai. Ju pilna amino rugsciu grandine. Zmoguj reikia kuo ivairesnio maisto raciono. Zinoma augaliniai riebalai geresni nei gyvunines kilmes ir angliavandeniu be kruopu nesurinksi.
jei kirmeles valgo vadinasi gera mesa :)
jergutėliau kokia problema... mėsoje mėsos rado...
baisuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:(((
Pati malu nusipirkus sviezia mesa ir jokiu problemu nepatiriu. Ta ir jums siulyciau.
Nors geriausia yra įvairios kruopos su ankštiniais augalais. Daug maistingiau nei mėsa, ekologiškiau, etiškiau.
...ir ko gi jūs stebitės!!!???...patys malkitės...ar jau taip sunku?
Geriau sojos mėsa. Nereiks bijoti jokių kirmėlių. Ir sveikiau, ir skaniau, ir paruošt paprasčiau.
@aš
sojos genetiškai modifikuotos
@aš
Ne visos. Bona Vitos, Sojalitos produktai iš nemodifikuotų sojų. Galima paieškot ir daugiau pavyzdžių.
Skaitytojo naujiena: fasuotame farše rado „egzotiškų prieskonių“