Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Pigaus meslo valgytojams skaityti butina !!!
kiek nori tiek edi
jūs rašykit,kaip viskas užkrėsta,jei jūs perkate iš taip vad.ūkininkų ekologišką,tai esat naivūs,nusibodo, ką valgė senoliai-viską ir ką? chemija-pirmoj vietoj,antroj-stresai,trečia- fizinės veiklos stoka,o ne lašinukai,ar riebi varškė,liesa-pavojingesnė tikrai
@ir vėl
; daktarė sakė, kad riebalai yra pamatinė organizmo medžiaga. Bet kokiu atveju, labai mėgstu kaimiškus lašinukus, visai kitas kvapas ir skonis negu parduotuvinių. Siestas taip pat - nepalyginsi. O kaimiška smetonėlė, manau, apskritai ,delikatesas'.
P.S: pastebėjau, kad ryjant miesto maistą nėra jėgų, kažkoks nuovargis, tačiau užvalgius kaimiško maisto nuovargis dingsta.
P.S: pastebėjau, kad ryjant miesto maistą nėra jėgų, kažkoks nuovargis, tačiau užvalgius kaimiško maisto nuovargis dingsta.
@valgiau, valgau ir valgysiu
Kaip pavalgai kaimisku lasiniu, tai ir tavo buna kaip zmoniu.
Musu visiems parsukams reiketu perskaityti Labai geras straipsnis
@Jonas
Skaityk, skaityk.
Lašiniai su česnaku
Alus pavojingesnis.
@BLAIVININKAS
vodka su lašiniais
@BLAIVININKAS
TAIP - (džiaughiuos, kad kas parašė) yra ne tik alaus pilvas, bet ir alaus smegenys (intoksikuotos). Geriau stipraus (brendžio, vodkos ar trauktinės) sriubinį šaukštą nei litrais sidrą, alų, kokteilius...
Riebi varškė, lašinukai, sviestas – profesorius išdėstė, kokie riebalai pavojingiausi ir kiek jų galima valgyti