Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Na jei norite didžiausiu pelnų tai pamirškite, kažkaip užsienyje ir pigiau ir išgyvena, gal todel kad nėra gobšūs. Tuomet užsidarinėkite į jusų vietas ateis kiti, dar netokie gobšūs.
labiau mazinti porcijas ir dar karta dvigubint kainas. Tada klientai uzplus. Mokiausi ekonomikos. Dar prie breznevo, todel zinau, ka sakau.
,,nukrito euru nes sumažinome porcijas daugiau,,.Va tokie balvonai ir verslauja,kaip kalba,taip daro.Paprastai kas savaitgalį eidavome į kavinę ar restoraną papietauti,bet kai imi matyti,kad paprasčiausia vištienos krūtinėlė (iš krūtinėlės puselės jiems gaunasi 3-4 kepsniai) su fri bulvėm bei aguročio gabaliuku 15-17 eur,tai jautiesi visiškai apiplėštas.Kava retai kur kažkokia rūšinė,paprasčiausia pigi rūgšti,o kaina 3- 4 eur.Plius padavėjos kaip papūgėlės kartoja tą patį-ar skanu?Kuo toliau,tuo daugiau patylim.Arbatpinigių 10 proc. paliekame,tai lyg ir pasidengia kaštai?Niekas taip nebrango,kaip kavinės ir restoranai.Na,Palangos verslininkųų ir Šiškauskienės ašarų,žinoma,neišbrisim,balos...
@Gerai išsireiškė
Valgeme Sventojoje praeita vasara, tai jauni padavejukui sunese maista ir tik baigus valgyti atleke su prietaisiu kortelems ir svarbiausias klausimas kiek paliksite arbatpinigiu. Kokir dar arbatpinigiai, jei maista gamino virejkai ir jie gauna alga kaip ir vairuotojas ar statybininkas.
labai graži krūtinė
Kada restoranams buvo gerai? Vasara Palanga, poilsiautoju mases, vos speja padavejai suktis. Rudeni savininkai sako oi kokia buvo prasta vasara:)))). Nepamenu kada jiems buvo gera vasara ar geri metai:))). Manau godumui ribu nera.
Sumažino porcijas ir padidino kainas ir tikisi klientų srautų ?
@Įdomi logika
nepabandzius? " A vdrug"
@Įdomi logika
Teisingai pastebėjot. Jie skelbia, kad kainas didino nedaug, tik 7-10%. Tačiau mėsos vietoj trijų gabalų liko tik du. Garnyro, garantuotai irgi sumažėjo.
Restoranai ne tik sumažino porcijas, bet ir pakėlė kainas: „Tiesiog neturime, kas ateina“