Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Britų karališkos šeimynėlės pavyzdys parodė, kad taip vadinama "sveika" mityba neturi nieko bendro su realiomis konkretaus organizmo bėdomis. Vieną dieną reklamos sako, kad labai blogai kiaušiniai, po kiek laiko kiaušiniai gerai. Seniau sakydavo, kad keiskite sviestą margarinu, o dabar jau margarinas blogai. Aliejus buvo gerai, dabar jau omega 6 blogai. Taip kad nebūkime lengvatikiais ir netikėkime tokiais maisto reklamuotojais, nes jie kalba, kaip jiems nurodyta ir už ką gauna pinigus.
@iš kaimo
realios organizmo bėdos užpuola dažniausiai pagal paveldėjimą. Mūsų proseneliai valgė tik sveiką maistą, daug judėjo, bet daugelis mirdavo vos sulaukę 50 metų. O kai kurie nugyvendavo iki 100 metų. Tai va daktarėli, kaip ten su tom daržovėm, atsikirskite.
Na ponas profesorius vis dar bando įrodyti savo subjektyvias tiesas. Ne jis pirmas ir ne paskutinis keliantis tokias teorijas. Faktas ,kad daržovės nebesukaupia tiek naudingų medžiagų kaip seniau; faktas ir tai kad gyvuliai auginami su mono pašarais ir jų mėsa nebeturi tokios maistinės vertės kaip buvo seniau. Tačiau ar tai pagrindas atsisakyti mėsos? Butent dėl to maistas ir turi būti kuo įvairesnis, neatsisakant ir papildų , nes nėra kito būdo gauti reikiamų medžiagų. Ponas profesorius pats sau prieštarauja....
@kaubojus
Paslaptis?
Zinau tik, kad geri ir svejki maisto produktai ir gerimai, tik Lenkijoje. "Biedronka" ir "Keuflenda" isigelbejimas pusbadziu givenantiem lietuviam. Te maistas sviezes, svejkas, akei malonus. O skonis, dieviskas. O ce tik brangu ir nieko daugeu.
Štai iškilo dar vienas pamokslautojas ir visko žinovas. Užkniso!
Neliks miško uogų, natūraliai augančių obuolių, švarių pievų, nepadės nei senobiniai nei nauji receptai.
ką reikia valgyti, kad žmogus, jaunas žmogus nenusišnekėtų? Ką jis pasakė, tai, kad reikėjo kažką sakyti. O iš to nauda? Šnipšt.
Visur chemija antibiotikai, E ir kitas šlamštas. Pasirinkimas didelis, bet baisu ką į burna imt.
Gal tu eik pasimokyk mokslininke
tv laidose,projektuose viską iš mėsos,miltų,tortai,net paauglės jau kuria su cukraus gausybe tortus,krepšelius,ledus, keksiukus..retenybė,jei pamatysi čia siūlomą receptą,kur nebūtų cukraus po puskilogramį...o kam,biznis,atsiprašau,bet šiam ekspertui straipsnių rašyma s irgi biznis.Kiekvienam savo
@tai kam kišate
Tiesa, anksčiau žmonės saldumynus, pyragus valgydavo tik per šventes- Kalėdas, Velykas, vestuves, krikštynas, įvairius jubiliejus ir kitus giminės susiėjimus. O dabar saldumynus valgo kasdien ir ne kaip desertą, o pvz. pusryčiauja saldžiais kepiniais. O paskui nesupranta, iš kur tiek ligų.
Prekybcentrio ekspertas.. Ale mokslininkas
Mokslininkas atkirto dėl „chemijos prikištų“ daržovių ir vaisių: klausimas, kokia ir mėsos produktų vertė