Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
žmonės maitinasi kiekvienas savo vietovės maistu - o ne vidurzemio juros - tupas ,todel ir su akiniais ,eik dirbt ,o. Ne nesamones blevyzgot
@Glušiau glušas Viduržiemio jūros tai pica, sūris bei makaronai.
varijotai, vėl mokslinė paskaita.
Ne visai, as visiskai be pieno galiu gyvent, o kefyro isvis nemegstu
@Archis Kefyras - nacionalinių šaltibarščių sudedamoji dalis. Tad jukš iš tautiečių rato!
Daugiau baltymo ir kalcio turintys produktai ypač vyresniame amžiukje valgyti sveika
Daugiau baltymo ir kalcio turintys produktai ypač vyresniame amžiukje valgyti sveika
Daugiau baltymo ir kalcio turintys produktai ypač vyresniame amžiukje valgyti sveika
Šis rašinys man labai primena sovietmetį,kai tik kokio maisto produkto pradėdavo trūkti,jis iškart buvo neplankus sveikatai ar net kenksmingas,dabar dar reiktų įvertinti ir tai,kad kai tik kaina sukyla tiek,kad negali įpirkti ir kai reikia,kad išpirktų niekalą...
Nu jau tikrai Viduržemio jūros regionas pieno produktų,ypač jogurtų ir sūrių "tikrai nevartoja",ten nėra nei vieno patiekalo,kad nepagardintų sūriu....pamokslautojas dar viens...
@Atsirado Graikas, kepdamas kebabą su suvlakiais, siunčia tokį mokslinyką nachrien!
Vien kokias sėklas .vaisius tai paprasta. Žmogui ne pagal kišenę. O pieniškus produktus valgėme nuo gimimo ir nekenkė.o dabar kad į juos yra pridėta visokiausių Emulgatorių ir taip nežinai kuo papildyta tai tikrai suvalgius degina rėtmuo darosi negerai.Ju piene tiek pridėta kad jį gali lzikyti 3mėnesius .tada apkarsta.bet nesurųgsta. Tai kaz belieka valgyti žmonėms.o žalumynų irgi ne visi gali jei kasa ne visai sveika.
Asilas tas mokslininkas nežino kad visas maistas yra užnuoditas vanduo užterštas

Skaitomiausios naujienos




Į viršų