Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
tai dėl:
- chemtreilų
- chemikalų barstomų ant kelių šaltuoju sezonu
- dėl pasyvaus rūkymo, kad kaimynai rūko ne balkonuose, tačiau namie ir per bendrą ventiliacija pasidalina tuo "gėriu"
- alkoholio
- oro taršos
- plastikinių langų (blogo vedinimosi)
- ir t. t., ir t. t..

*Sąrašą papildykite komentaruose, žemiau.
ištisas paras ,ant kiekvieno žingsnio kvepuojate automobilių išmetamosiomis dujomis ,ištisais menesiais be gurkšnelio gryno oro ,nes miškai horizontalioje padetyje ,už pinigus išvežti iš lt ir stebites plaučių vėžiu ?
Oro tarša. Bent jau Vilniuje automobiliai dūmina nesigėdydami
Nu nejuokinkit ir čia kišdami tą šilimą. Geriau mažiau naudokit chemijos visokios, purškalų, smilkalų, oro gaiviklių, kvep žvakių, dezodorantų ir visokio kitokio š. Be to labai nemažai profesijų, kurios su laiku sukelia nepageidaujamas plaučių ligas, kaip siuvėjos, manikiūrininkės, kirpėjos, dažytojai ir kitos, kur nuolat įkvepiama mažos dalelės įvairių chemikalų, medžiagų.
@Klimato kaita Taip, tą patį norėjau parašyti, bravo BOSS, žmonės nori kvepėti, betkokią kainą, chemija ir yra viso šito pasekmė, net rūbai išskalbti su chemija jie tiesiog kenkia, bet užtat kaip gerai kvepia, yra paprastas dalykas, kodėl žmonės nebenori grįžti į savo suvokimą, nes per daug pasitiki akcijomis, o ne savo protu. Tarkim nuttela tas kremas, kur skaitosi koks skanus - 330 gramų cukraus, batonai arba miltiniai produktai, kuriuose nėra absuliučiai jokio naudingumo tik uždegimus keliantys produktai. Žmonės, jeigu bent dar turite proto, pradėkite domėtis. Žmogui jokių vitaminų nereikia, reikia valgyti maistą, kurį patys gaminatės. Pagarbiai
@Labai taiklu Kas liečia nutellą ir kitus importinius produktus,tai į Lietuvą jie atvažiuoja tokie,kokius juos užsako Lietuvos pardavėjai.Italijoje leistinas kiekis pvz.400gr indelyje yra 200g cukraus ir ne daugiau.Chemijos dėjimas į maistą iš viso uždraustas įstatymu.Lietuvoje daktarai skambina varpais,kad žmonės serga,bet kad maisto pramonė į produktus faršyruoja nuodus-dauguma tyli.Štai kad ir dietologų,bei endokrinologų dievinami dirbtiniai saldikliai,vietoje natūralaus koncervanto cukraus.Moksliškai įrodyta,kad dirbtiniai saldikliai pažeidžia kraujagysles,širdį,kasą ir inkstus.Kasos pažeidimai =diabetas!Beje,būtent sakdikliai maistui suteikia šlykščiai rūgštų poskonį,o ne cukrus.Su druska lygiai tas pats,nes sako dėsim mažiau druskos,už tai privaro chemijos,imituojančios druskos skonį.Tavo tiesa su namuose kamintu maistu.Tiek naminė duona,tiek dešra visai kito skonio,bei pirktinė,tik ne visi turi laiko ir sąlygas,viską namuose gamintis.

Skaitomiausios naujienos




Į viršų