Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Nuo kada kebabas pasidarė lietuviškas patiekalas
@Jonas
Nuo tada, kai pradėjo iš kiaulių gaminti.
Musliu maisto
skaniausi Turkijoj. LT dar neteko tokių skanių ragauti
Ženkliai sumažėjo valkataujančių kačių ir šunų- sunku pagauti, todėl ir kaina kyla.
@Cha
Kaip anais laikais, kai atsidarė Lazdijų muitinė ir pasienyje ėmė dygti įvairiausi kioskai su šašlykais ir pan. – Lazdijų r. nebeliko valkataujančių kačių, o šunis visi prisirišo prie namų.
Nuo 2lt(60ct eu), iki 6e cia pabrangimas 1000% per 9m
Bandėm alkanam šuniui duoti kebabo , - neėdė svolačius .
Kebabai Lietuvoje brango rekordiškai daug: štai, kuriame mieste jie kainuoja daugiausiai