Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
O kodėl vištiena ir kitas mesienas ėda net ausys linksta, tai ten gal kokios bezdalų dujoms apdorota?
o tai kontrole kokia veikia Lietuvoj?
@????
Avinus kontroliuoja.
dujomis apdorojami visi vaisiai jau senų seniausiai.
Pas mus ir jau veiia tokios apdorojimas kitaip neisgyvensi globalioje rinkoje , man teko Ispanijoje padirbet siltnamuose tai ten sumontuotos linijos tresimo , chemija kaip neprates prie chemijos buvo alergijos .
@Rytis
Matyt, tamsta prates, prie natur produkt - samogono.
slamstas tesias
@tv3
skaitai ji? Mazochistas?
O kodel man turetu rupeti, ka daro lenkai su obuoliais? Juk lenkams nerupi, ka su jais darau as.
Nuplauni nulupi odele ir valgai .O lietuviški greit puva Antaniniu rušies iš vis sunku begauti ir turguje.Kaip ir agurkai lietuviški dabar dar nežmoniškai brangus neperku tegul puva gobšuoliams pelno nebus.
Antra karta rasot tą temą apie tuos Lenkus ir jų dujom apdorota produkciją.Manes tai visai nedomina,nes obuolių nevalgau.Tai begalo sunkus maistas,kaip grybai..
@Vita
Niekam tu neidomus, ko tu z karta nekiši į burną.
Truputį juokinga,kai kažkokiais dujiniais obuoliais gąsdina tuos,kuriuos dar tik prieš keletą metų,per kovidą,prievarta vakcinavo velniai žino kokiais nuodingais preparatais,po kurių net jauni žmonės,kelias paras lovose su mirtimi kovojo.
kad lenkai obuolius apdoroja dujomis jau buvo žinoma prieš 50 metų. Pats Lenkijoje susipažinau su visa apdorojimo dujomis technologija. Tik Lietuvoje tai įgyvendinti buvo sunkoka
Išgirdę, ką lenkai daro obuoliams, pakraupo: ekspertas atskleidžia – štai kaip atpažinti, ar apdorota dujomis