REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį policija visoje Lietuvoje į areštines uždarė kelias dešimtis smurtautojų.

Sekmadienį policija visoje Lietuvoje į areštines uždarė kelias dešimtis smurtautojų.

REKLAMA

Vien Šiaulių apskrityje į areštinę uždaryta dešimt prieš artimuosius smurtavusių asmenų. Nemažai užregistruota atvejų, kai girtumas nustatytas ne tik smurtautojui, bet ir aukai. Konflikto dalyviai neretai buvo vidutinio ir sunkaus girtumo.

REKLAMA
REKLAMA

„Savaitgalį daugiau alkoholio vartojama, dažniausiai tai susiję su tuo“, – BNS sakė Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis.

REKLAMA

Nuo smurtautojų nukentėjo keli vaikai ir paaugliai – du sužaloti peiliu.

Sekmadienį apie 16 val. Zarasų rajone, namuose Paliutiškių kaime, neblaivus (1,48 prom. alkoholio) 29 metų vyras peiliu sužalojo 17-metį brolį. Jis dėl durtinės žaizdos pilve paguldytas į ligoninę. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Apie apie 19.20 val. Vilniuje, namuose Mūrinės Vokės gatvėje, neblaivus (2,35 prom.) 42 metų vyras grasino peiliu nužudyti 17-metį sūnėną bei pastarąjį sužalojo peiliu. Nukentėjusiajam padaryta pjautinė žaizda piršte. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

REKLAMA
REKLAMA

Tą pačią dieną apie 17 val. Vilniaus rajone, namuose Šutinių kaime, neblaivus (2.13 prom.) 37 metų vyras sumušė 13-metę dukrą. Namuose buvusiai mergaitės 32 metų motinai nustatytas 2,33 promilės girtumas. Nukentėjusioji į gydymo įstaigas nesikreipė, pristatyta į prieglaudos namus. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Vakare, apie 20.50 val., Kėdainiuose, namuose Šėtos gatvėje, neblaivus (2,40 prom.) 42 metų vyras 12-mečio sūnaus akivaizdoje sumušė neblaivią (3,30 prom.) 40-metę žmoną. Nukentėjusioji į gydymo įstaigas nesikreipė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Įtariamasis uždarytas į areštinę, o vaikas perduotas močiutei.

Vėlai vakare, apie 22.30 val., Zarasų rajone, namuose Avinuostos kaime, neblaivus (1,65 prom.) 55 metų vyras ranka tris kartus sudavė 16-metei dukrai į veidą.

Nukentėjusioji į gydymo įstaigas nesikreipė. Įtariamasis uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų