REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Taupus moka du kartus! Žiopliems šią taisyklę taip pat būtų galima lengvai pritaikyti. Pareigūnai pataria: grįžę namo, visada užrakinkite duris. Arba neatidarykite vos išgirdę beldimą, ypač kai svečių apskritai nelaukėte.

REKLAMA
REKLAMA

Brutalūs įsiveržimai į butus ar namus yra gana įprasta nusikaltėlių duona. Tik atkreipiamas dėmesys, kad tam pasiryžta žemesnės moralės, dažniausiai nuo alkoholio apsvaigę asmenys. Būtent tokiems, anot pareigūnų, nėra nieko švento – todėl jie nepasitenkinta vien pagrobtu turtu ar pinigais. Siekdami įrodyti savo galią, jie pirmiausia griebiasi smurto.

REKLAMA

Pagrobė kompiuterį

Vienas tokių nusikaltimų vakar užregistruotas Vilniuje. Prieš pietus, apie 11.30 val., į Vilniaus ligoninę kreipėsi ir dėl kaktos sumušimo pradėtas gydyti 38-erių S.N.

Vyras medikams paaiškino, kad tą pačią dieną apie 10 val. Vilniuje, Karaliaučiaus g., į jo butą įsiveržė vyras ir moteris, kurie jį sumušė bei pagrobė kompiuterį.

Užpuolikų vyras nepažinojo, tačiau vis tiek sugebėjo jiems atidaryti duris. Patirtų nuostolių sumuštas vilnietis įvardyti negalėjo.

REKLAMA
REKLAMA

Sumušė merginą

Kiek mažiau nei prieš savaitę, balandžio 12-ąją, savo namuose buvo sumušta mergina. Policijos departamentas pranešė, kad apie 3 val. į Krakių sen. Krakių mstl. gyventojos 26-erių D.J. namus pro nerakintas duris atėjo 28-erių J.R., 26 metų M.S. ir 25-erių E.T., kurie, nuėję į virtuvę, valgė pagamintą maistą.

Nekviestus „svečius“ pastebėjusi mergina liepė šiems išeiti. Vienas iš įsibrovėlių iškeikė merginą necenzūriniais žodžiais, ranka ir koja sudavė jai smūgius į galvą. Jaunuoliai pabėgo tik kai į virtuvę išgirdę triukšmą atėjo nukentėjusiosios tėvai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pinigai ir telefonai

Dar vienas panašus nusikaltimas užregistruotas šių metų vasario 28 dieną. Būtent tada Panevėžio policija paskelbė paiešką smurtautojų, kurie įsiveržė į butą, sumušė šeimininką ir jį apiplėšė.

Kaip informuoja Policijos departamentas, trečiadienį apie 18 val. Panevėžyje, J.Basanavičiaus g., į 46-erių A.R. butą, įsiveržė du nenustatyti jaunuoliai, kurie sumušė šeimininką ir pagrobė 2 tūkst. litų bei du mobiliojo ryšio telefonus.

Nukentėjusysis dėl daugybinių veido kaulų lūžimų gydomas ambulatoriškai. Materialinis nuostolis – 2 tūkst. 180 litų.

REKLAMA

Griebė viską iš eilės

Šių metų, sausio 18 d., apie 9 val., nukentėjo J. Kupalos gatvėje gyvenanti vilnietė. Nusikaltimas įvykdytas dėl moters neapdairumo.

Į 77-erių L.K. butą, savininkei atidarius duris, įsiveržė kaukėtas asmuo, kuris, grasindamas peiliu, surišo šeimininkę bei pagrobė juvelyrinius dirbinius, pinigus, fotoaparatą, du laikrodžius ir mobiliojo ryšio telefoną.

Nukentėjo du žmonės

2013-ųjų sausio 12 d. vakarą į Šiaulių rajone esančio namo butą įsiveržę du užpuolikai sumušė šeimininką ir jo neblaivią sugyventinę.

REKLAMA

Anot Policijos departamento pranešimo, incidentas įvyko apie 21 val. Dirvonėnų kaime. Į 51 metų R.R. butą, išlaužus duris, įsiveržė du asmenys, kurie sumušė šeimininką ir sugyventinę 47 metų R.Š.

R. R. dėl kraujo išsiliejimo į galvos smegenis paguldytas į Šiaulių ligoninę. Neblaivi (nustatytas 1,46 promilės girtumas) R.Š. buvo pristatyta į ligoninę dėl nosies sumušimo, tačiau, suteikus medicinos pagalbą, iš ligoninės pasišalino.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų