REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Premjeras Andrius Kubilius pozityviai vertina Lietuvos darbą užsienio politikos srityje, o iškylančias diskusijas vadina abstrakčiai - "įdomiomis".

REKLAMA
REKLAMA

"Diskusijos dėl užsienio politikos yra įdomios, bet, mano įsitikinu, Lietuva pakankamai sėkmingai per visus šiuos metus siekė savo užsibrėžtų tikslų ir kitiems metams mes labai sėkmingai planuojame savo strateginės veiklos prioritetus, taip pat ir užsienio politikoje. Tuos prioritetus derindami su Prezidente, manau, pasieksime tą, ką buvom užsibrėžę", - sakė A. Kubilius trečiadienį Vyriausybėje.

REKLAMA

Premjeras, žurnalistų paprašytas pakomentuoti situaciją, kai Seimo Pirmininkė Irena Degutienė paprašė užsienio reikalų ministro Vygaudo Ušacko paaiškinti, kokių konkrečių veiksmų ginant Lietuvos vežėjų ir pieno produkcijos gamintojų interesus ėmėsi jo vadovaujama ministerija, atsakė šio pareiškimo neskaitęs.

"Manau, kad ir užsienio reikalų ministras, ir kiti ministrai ieškome sprendimų. Vyriausybė paskutiniame posėdyje nusprendė padėti vežėjams, kurie šalo prie Latvijos sienos", - apie sprendimo būdų paiešką kalbėjo A. Kubilius.

ELTA primena, kad Ministrų Kabinetas per paskutinį posėdį nutarė iš Vyriausybės rezervo skirti 22,2 tūkst. litų, kad Lietuvos tolimųjų reisų vairuotojai, įstrigę Latvijos-Rusijos pasienyje, būtų aprūpinti šilto maisto paketais.

Vežėjai Latvijos-Rusijos pasienyje stringa jau antrą kartą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų