• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniuje antradienį sulaikyti penki, kaip įtariama, narkotikus platinę asmenys.

Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pranešė, jog tikrindami informaciją, apie 13 val. Rodūnios kelyje policijos pareigūnai sustabdė automobilį „Mercedes Benz“, kurį vairavo J.V., gimęs 1956 metais. Automobilio gale sėdėjo keleivė R.V., gimusi 1982 metais.

REKLAMA
REKLAMA

Sulaikytieji neigė, kad turi narkotinių medžiagų. Tačiau pirminės apžiūros metu R.V. staiga įkišo rankas po viršutiniais drabužiais ir numetė ant žemės plastikinį maišelį, kurį paspyrė po automobiliu. Vėliau pareigūnai automobilyje rado maišelį, kuriame buvo dvi polietileno plėvelės su milteliais. Įtariama, kad tai heroinas.

REKLAMA

J.V. ir R.V. sulaikyti ir pristatyti į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Narkotikų kontrolės skyrių.

Įtarę narkotinių medžiagų platinimu, apie 14.30 prie parduotuvės Kalvarijų gatvėje pareigūnai stebėjo, kaip pilietė A.S., gimusi 1975 metais, ir pilietis D.S., gimęs 1979-aisiais, susitiko su piliete K.L., gimusia 1974 metais. Abi moterys kažkuo apsikeitė ir išsiskyrė.

Pareigūnai sulaikė K.L., pas kurią pirminės apžiūros metu rado plastikinius buteliukus su bespalviu skysčiu, turinčiu aitrų kvapą. Vėliau sulaikyti A.S. ir D.S.

Apklausos metu K.L. paaiškino, kad rastuose plastikiniuose buteliukuose yra narkotinė medžiaga metadonas, kurią įsigijo iš moters, vardu Andžela, už 60 litų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų