Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Pagal žmonių mirtingumą turėtų būti jau visi išmirę ligoninėse gulintys covidu sergantys ligoniai tik kažkaip vis tas pats skaičius gulinčių ligonių,nesieina galai.Gerovės valstybėje liks 1milijonas gyventojų pagal tokį mirtingumą.Trečdalis gyventojų išvykę iš lietuvos na o likusieji išmirs.
Uždarom profkes geriau paskiau židiniai bus
Apsimelavot, ką?
Taip kiekvieną savaitę. Nuo kokio trečiadienio iki šeštadienio labai daug randa užsikrėtusiųjų, o ateina sekmadienį iki antradienio mažiau. Visada motyvuoja, kad mažiau tirymus padaro, nes savaitgalis.
Idiotai, atsisakykit skiepytis kai prasidės vaakcinavimas - Lietuvai tai išeis tik į naudą.
@Rza tu ne idiotas?paaiškino kokia bus nauda Lietuvai iš to?
@Rza Turėjai omenį kad išmirs didžioji dalis ir liks tokie idijotai kaip tu,tai čia Lietuvai bus geriau
Ištirta tik 7000 ėminių.tai kiek būtų jei ištirtų kaip ankstesnėmis dienomis 14000. Žodžiu.užsikrėtusiujų didėja stipriai. O tiriami žmonės ir ligoninėse.ir globos namuose.ne tik patikros punktuose
Žmonės, atsimerkit... Pažiūrėkit italų mokslininko video Fb, ir viską suprasit. Testai užkrėsti!!! Taip, žmonės serga, visokiom plaučių ligom, kaip ir daugeli metu, ir netik, bet...Profesoriaus teigimu, į ligoninę patekus, belieka tik melstis, nes deguonis, ventiliavimai tik pagreitina mirtį . Pagvokit apie tai...
@Gailute Ar jūs suvokuate ką kalbate???
@Gailute smegenys užkrėstos db
@Gailute Je ,koks supratimas ,tokia ir kalba ... Skiepas ir turi būt mažu ligos užkratu.
gauja melagiu
Ar nenusibodo jums mulkint žmonias ir plaut smeginias ir iškur imat tokias statistikas jei nėra tiek žmoniu lietuvoj ar nepadauginat pagal jusu statistika serga visa lietuva

@Nesvarbu Nesvarbu,o tai ką pagal jus Lietuvoj ir 100000 nėr žmonių.Yrair dar daugiau,ir yra sergančių...Taigi jei nesunku saugokit save ir kitus!!!
@Nesvarbu Nei rašyt nei skaičiuoti nemoki,geriau gal patylek su savo kliedesiais.
Prie patikrinimo punktų Vilniuje automobilių nėra, vienas kitas per dieną, kitur tas pats , tad iš kur toks skaičius patikrintų? Keliolika tūkstančių?! Tikrai?!
@Karma Ar visus mobilius punktus pravažiavai, kad taip teigi. Nemeluok. Man vakar pačiai ėmė tyrimą Alytuje tai pastoviai vienas po kito automobiliai važiavo.
@Karma Ar žinote visus taškus kur tuos tyrimus ima ??? Kodėl skaičiuojate tik mobilius punktus??? O beto kažkas jau nebemoka suskaičiuoti (nebežino) kiek Lietuvoje žmonių?
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų