Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Per vieną pusę pakiša šiauda, bet per kitą paima gerą saują. Dieve, tikrai yra tokia neteisybė, kad norisi šuns balsų staugti. Visko ir daug reikia tik "ponams", o mums runkeliams pakanka tas kas liko nuo pono batų.
Labai genialus išradimas mažiausią pensiją,daugiausia sumažintą,supliusuoti su našlės pensija,kad nereikėtų primokėti priemokos,tai tikrai puikus būdas taupyti,jyk tiems vargetoms jau niekas nepadėa.
ij
Kazkokia nesamone kazkam 38 eurai o kazkam tik tris eurai dasides jai visiem venodai tai visiem venodai
nesvarbu ar tu turi ta staza ar ne juk nevisi gali ji tureti ir ne visu sveikata venuoda vieni sedi su plunksna silumoj o kiti aria su sakem arba dirba statybose ne visiem leidzia sveikata tureti tu 30 metu stazo kodel tokia neteisibe ir kur tie priedai po 27 eurus prie mazu pensiju gal jie i kazkieno kisenias ir aina
@Onite Na tai jeigu sveikata neleidžia tureti stažo tai tegul susitaiko su mažesne pensiją
Turtingi sveikatos jums senjorai nepasiduokit
Ką gausiu jei už invalidumas dabar gaunu tik 113 ?
@Janina sStakienė Aš buhalterė dirbusi su 31 metų stažu , dėl sveikatos problemų tapau darbinga 45 procentus, šiuo metu be darbo ir te gaunu 160 eurų, kaip gyvent mūsų valstybėje su tiek pinigų, aš nesuprantu mūsų valstybės politikos.
Dieve kaip puiku didės pensijos,turės dantis,bus paskiepiti?o kaip gi kitaip nes jau prieš pradedant ta padidėjima visi paslaugų tiekėjai,pasidalino kiek kam nubirės nuo to pensijų šuolio??ir dar vienas kuklus pastebėjimas,kiek dar tų pensininkų nesulauks nei dantų ,nei tokio šviesaus gyvenimo rytojaus?Kam iš nervų kam nuo koronos,am iš bejėgiškumo nesulaukus jokios pagalbos.
dėl dantų tai būtų gerai,o tai jau nebeturėjau vilties sulaukt kokios eilės buvo
šikt mums ant tu dantu , visvien greitai padvėsime .
Eiles. Senjorai baigia ismirt tai is kur tos eiles
Įdomiausia yra tai, kad mokesčiai ir kainos kyla kur kas greičiau negu pensijos... Nieko, greičiau numirsime - jauniems bus lengviau gyventi...
@Pencinykas Melas pasižiūrėk statistika
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų