Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Laimes toks kaip Obama ,visur vazines ir skelbs savo tiesas ir nauja kelia ,nes pas mus buvo tik vagiu valdzios perimamumas.
Manau,kad Lietuvos piliečiams krašto gerovė visai nerūpi. Kiekvienas tik žiūri kaip auga bulvės savame sklype.Žmonės taip depolitizuoti,kad nežino kas prezidentas,kuo jis užsiima,kas tas Kubilius,o jei ir žino,tai pagal "Vakaro žinių" skalijimą.Viešosios nuomonės formavimas degradavęs,visuomenei jokie balsavimai neįdomūs,renkamas tas,kuris nieko nesiūlo arba žada parūpinti šalygatvio plytelių.
Įdomūs pasvarstymai. Sutikti galima su tuo,kad lietuviams protingų žmonių nereikia."Mielieji rinkėjai" pasitiki teisininkų persekiojamais kandidatais arba juokdariais,net išdavikais. Akivaizdaus lyderio nėra, tik AMB kultas.Klanai ir oligarchai suras sau paklusnų tarną.
"O kur Jūs slapstėtės ,,okupacijos" metais? Mėnulyje ar Marse?"

Nesislėpiau. Ir kodėl jūs žodį OKUPACIJOS rašote kabutėse?
O kur Kirkilas?Jis juk žaaada kandidatuoti. Arba Blyn?Tai jau šis tas. Atarinėkime juos. Pasirodys ir kiti. Pav;A. Zuokas, netgi šaunuolis Seimo pirmininkas A.ValinskaS.Juk jau yra apie ką kalbėti.Reikia tik žurnaliūgoms pasukti smegenis.
O kur Jūs slapstėtės ,,okupacijos" metais? Mėnulyje ar Marse?
Nejaučiu jokių simpatijų Daliai Grybauskaitei, kurią okupacijos metais Kremlius ruošė svarbiam vadovaujančiam postui: Grybauskaitė turėjo aukštų Kremliaus vadovų pasitikėjimą ir į ją buvo dedamos didelės viltys, ji daug metų Rusijoje mokėsi politinės ekonomijos mokslų (Leningrade, Maskvoje), netgi baigė 1988 m. Maskvos visuomeninių mokslų Akademiją prie CK KPSS, dėstytojavo komunistų Vilniaus aukštojoje partinėje mokykloje.
(Visuomeninių mokslų akademija prie CK KPSS - rengė aukščiausiąją KPSS ir SSSR vadovų grandį).

Man netinka tokia kandidatė, kuri tinka Kremliui.
Paklauskite jos, kodėl biografijoje nenurodyta kur dirbo okupacijos metais? kodėl slepia savo biografiją?
"Jeigu balotiruosis Dalia Grybauskaitė, neabejotina, kad vėl bus paleisti gandai apie jos seksualinę orientaciją" - autoriaus žiniomis tai gandai... O jei bus paleisti ne gandai, o tikras faktas?
Solidžiausi kandidatai:
Dalia Grybauskaitė
Vygaudas Ušackas
Gitanas Nausėda
O jūs mažiau kąsnio iš dangaus laukit ir patys savo analizę atlikit. Sau, iš sportinio intereso. Numatykit galimus kandidatus, už kuriuos balsuotumėt ir panašiai.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų