REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ėmė sklisti kalbos, kad kartu su dvigubai jaunesne kolege, politikas, europarlamentaras Viktoras Uspaskichas susilaukė antrosios atžalos. 61-erių politikas šių kalbų nepatvirtino, bet ir nepaneigė.

Ėmė sklisti kalbos, kad kartu su dvigubai jaunesne kolege, politikas, europarlamentaras Viktoras Uspaskichas susilaukė antrosios atžalos. 61-erių politikas šių kalbų nepatvirtino, bet ir nepaneigė.

REKLAMA

„Jūs jau žinote, kad Uspaskichas jau 20 metų aktyvioje politikoje ir niekada nekalba apie asmeninius, šeimyninius reikalus ir nekalbės. Jūs tiesiog nesivarginkite“, – spaudos konferencijoje penktadienį sakė V. Uspaskichas.

Paklaustas apie jaunesnę kolegę ir santykius su ja, V. Uspaskichas atkirto: „Aš apie trečiuosius asmenis nekalbu.“

„Jei vis kartosis tie patys klausimai – tai nėra prasmės. Jei yra apie politiką, darbus ar kažką kitą – tai aš pasiruošęs kiek norit kalbėti.

Jei jūs vis pasiruošę lįsti į mano šeimyninius dalykus, į mano lovą – tai kalbų nebus“, – piktinosi V. Uspaskichas.

REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau tv3.lt bandė kalbinti politiką apie jo atžalas, tačiau V. Uspaskichas apie savo asmeninį gyvenimą stengėsi nekalbėti.

„Kai būsiu tėčiu, tai pranešiu. Kaip visuomet, jaučiuosi puikiai. Apie jokias žinias nekalbu, jei bus kas, visiems pranešiu“, – tuo metu vangiai situaciją komentavo vyras.

REKLAMA

Primename, kad V.Uspaskichas buvo vedęs verslininkę Jolantą Blažytę, tačiau po daugiau nei 20 metų santuokos, 2017-ųjų vasarį pora išsiskyrė. J. Blažytė prašymą skirtis pateikė dar 2016 m. sausio 27 d. Po skyrybų verslininkė nusprendė pasilikti Blažytės pavardę.

Buvę sutuoktiniai augina dvi dukras Justę ir Laurą. V. Uspaskichas iš pirmos santuokos turi dar du vaikus – sūnų Eduardą ir dukrą Juliją.

Apie širdies reikalus kalba paslaptingai

Šiuo metu V. Uspaskichas gyvena itin sveikai. Kaip pats pasakojo, jau 8 metus nevalgo mėsos, 6 metus nevartoja alkoholio ir nerūko, nevartoja net vaistų.

REKLAMA
REKLAMA

Renatos Šakalytės-Jakovlevos „Pasikalbėkim #IŠNAMŲ“ laidoje vyras pasakojo, kas pasikeitė jo gyvenime.

„Subalansuotos mintys subalansuoja ir imunitetą. Imunitetas turi būti ne tiek stiprus, kiek subalansuotas, neturi būti skylių. Tai yra labai svarbu. Aš darau žmonėms vieną tokį testą, kaip save patikrinti, ar esi potencialus viruso klientas, ar ne“, – sakė jis užsimindamas, kad viskas priklauso nuo žmonių reakcijos į juos supančią aplinką.

Europarlamentaras prabilo ir apie savo dienos meniu – pasidalijo, kaip išlaikyti sveiką mitybą: „Pirmas valgymas pas mane yra ne anksčiau 11 valandos. Pusryčiams – tik vaisiai. Jokios arbatos, sūrio, sumuštinio. Tik vaisiai. 3 valandą pietauju. Ne karantino metu būtų geriau kažkas subalansuoto, kad 50 proc. būtų žalias maistas, o 50 proc. termiškai apdorotas. Vasarą pusryčiams dar geriau valgyti gyvą maistą – obuolius iš sodo, uogas, morkas, žirnius.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, vardindamas, ko vengia, kad gyventų sveikiau, jis juokavo, kad moterų dar tikrai neatsisakė: „Moterių neatsisakiau, jas myliu, o Lietuvos moterys, man atrodo, yra gražiausios pasaulyje.“

O štai paklaustas, ar šiuo metu turi meilę, jis juokėsi: „O čia – stop. Į asmeninius dalykus nelendame.“

Gavęs klausimą, ar šiuo metu yra laisvas, ar ne, V. Uspaskichas ir toliau išliko paslaptingas, mat jo atsakymas buvo paprastas – jis laimingas.

Bendrauja su buvusia žmona

Prieš kelerius metus su žmona Jolanta išsiskyręs Viktoras neseniai pasirodė viešumoje su buvusia mylimąja ir daugeliui užminė mįslę apie susitaikymą: „Mūsų su buvusia žmona santykiai yra labai geri, mes dažnai susitinkame ir bendraujame, bet gyvename savo atskirus gyvenimus.

REKLAMA

Tik necivilizuoti žmonės gali juodinti vienas kitą viešai, kam reikia pyktis? Kaip galima skirtis triukšmingai, jeigu moteris yra tavo vaikų mama, kam pilti purvą, juk tą žmogų mylėjai, jį pasirinkai.

Pyktis galima, tai normalu ir natūralu, bet nereikia įžeidinėti. Pasakyti žodžiai veikia santykius kaip virusas, jie neišsitrina savaime. Tuos žodžius valyti iš savęs gali padėti meditacija arba ilgi pokalbiai.

Kartais žmonės supykę nekalba dienomis, savaitėmis, tačiau jie kenkia sau. Tyla drasko mūsų sielą, o siela yra mūsų pagrindas. Pykčio metu reikia suvokti, kad įžeidimas tampa virusu ir naikina santykius, kuriuos vėliau labai sunku atstatyti.“

Pasak Viktoro, jis nesiekia mokyti kitų ar smerkti kitaip gyvenančių. Vyro teigimu, tiesos nereikia ieškoti, pasaulį reikia priimti tokį, koks jis yra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų