REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Vilniuje didžiulės policijos pajėgos ieško pagrobtos mergaitės (nuotr. Broniaus Jablonsko)

Trečiadienio vakarą socialiniame tinkle „Facebook“ ėmė plisti žinia, kad Vilniaus Karoliniškių rajone pagrobta mergaitė. 

30

Trečiadienio vakarą socialiniame tinkle „Facebook“ ėmė plisti žinia, kad Vilniaus Karoliniškių rajone pagrobta mergaitė. 

REKLAMA

Naujienų portalas lrt.lt skelbia, kad mergaitės pagrobimą mačiusio vaiko mama teigė, kad tai įvyko jos vaiko akivaizdoje.

Anot moters, mergaitė bandė priešintis, rėkti, tačiau jai užklijuota burna ir sukišta į bagažinę.

Naujiena apie pagrobimą pasirodė internete

Naujiena pasirodė įvairiose grupėse, kuriose žmonės teigia, kad policijos pareigūnai visame mieste ieško automobilio užsienietiškais numeriais.

Pagrobė mergaitę Karoliniškėse, todėl visame mieste daug policijos. Reikia ieškoti mašinos užsienietiškais numeriais“, – rašoma viename iš pranešimų.

Policija sukelta ant kojų po gauto pranešimo apie galimą pagrobimą. Policijos pareigūnai tikrina išvažiavimus iš miesto. 

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt susisiekus su budinčiais Vilniaus policijos pareigūnais daugiau informacijos atskleista nebuvo. Informuota, kad tikrinamos įvairios versijos, tačiau budintis pareigūnas nepatvirtino, kad tai – pagrobimas. 

REKLAMA

Kiek vėliau Vilniaus VPK išplatino pranešimą žiniasklaidai, kuriame trumpai apibūdina esamą padėtį ir prašo visuomenės pagalbos.

„Sausio 15. D. apie 19. 14 min gautas pranešimas, kad Vilniuje, Sausio 13-osios g., į nenustatytos markės automobilį (sidabrinės ar auksinės spalvos), užsienietiškais numeriais, galimai buvo įsodinta nepilnametė (11-12 metų). Pastebėję minėtą automobilį ar įtartinus asmenis, prašome nedelsiant apie tai pranešti tel. 112.“

Visų tėvų, kurie neturi duomenų, kur yra jų vaikai, prašoma kuo greičiau kreiptis į policiją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų