REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Seime griūna valdančiojoje koalicijoje dirbanti „Tvarkos ir teisingumo“ frakcija – apie pasitraukimą iš jos antradienį paskelbė keturi Seimo nariai, įskaitant ligšiolinį frakcijos seniūną Vytautą Kamblevičių.

 

Be V. Kamblevičiaus frakciją taip pat paliko Ona Valiukevičiūtė, Juozas Imbrasas bei Algimantas Dumbrava. Tai pranešta per plenarinį posėdį antradienį.

V. Kamblevičius sakė, kad toks sprendimas priimtas dėl nesutarimų su partijos vadovu Remigijumi Žemaitaičiu.

„Išsiskyrė mūsų nuomonės su partijos lyderiu, faktiškai jis įnešė destrukciją partijoj ir frakcijoj, jis absoliučiai su niekuo nieko nesiderina, visus ignoruoja, jis yra vienas“, – BNS motyvus palikti tvarkiečius įvardijo V. Kamblevičius.

Pasak Seimo nario, tvarkiečius palikę politikai dar nėra priėmę sprendimo jungtis prie kurios nors kitos politinės grupės ar burti savo atskirą frakciją.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes dar galvosim, kol kas padarėm vieną žingsnį, galvosim apie antrą“, – sakė V. Kamblevičius.

Pasitraukus keturiems nariams, frakcijoje liko trys parlamentarai, jai sudaryti reikia septynių. Frakcijoje dar dirbo R. Žemaitaitis, Kęstutis Bartkevičius bei valstiečių atstovė Audronė Jankuvienė. Ji koalicijos partnerių frakcijos gretas anksčiau papildė, kad būtų užtikrintas jai sudaryti reikiamas skaičius.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų