Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
taip tik turtingiems kompensacijos, o biedni negali ipirkti masinu kainuojanciu 50 tukstanciu. Tai jokia cia paspirtis tas 1000 , nesumazes oro tarsa, Nes tie kas gali ipirkti nauja brangu elektromobili, jie ir taip su gerom masinom vazineja,kurios netiek jau labai ir tersia ta ora. o biedni tik su senais dizeliukais nes ne ju kisenei elektromobilis. Cia reikia galvoti apie kitoki varianta.
Gerai, jei skirs kompensacijas. Sveikiausia yra gyventi kaime prie miškų kur pagrindinis kelias yra tolokai. Ten oras yra gaivus. Daugiausiai automobiliai teršia orą didmiesčiuose, nes čia daugiausiai jų važynėja. Gal po kiek nors laiko specialistai išsiaiškins, kad ir elektriniai paspirtukai kenkia sveikatai, nes važiuodami jie į aplinką skleidžia elektrą nors ir iš paspirtukų nesklinda nemalonus kvapas. Visko gali būti šiame gyvenime. Įdomu ar aš gaučiau kompensaciją, jei jau esu nusipirkęs elektrinį paspirtuką?
Jei žmogus turi pinigų ir norės pirkti automobilį, kainuojantį daugiau nei 10 tūkstančių eurų, tai tas tūkstantis eurų jam nieko nereiškia. O štai, tarkim, žmogus, kuris kasdien važinėja į darbą apie 25 km į vieną pusę, gauna minimalų atlyginimą, tai jam net ir 5-ių tūkstančių būtų per mažai. Jis džiaugsis, kad jo kledaras vis dar,, gyvas'', kad gali nuvykti į darbą. Čia, turiu omeny provincijos vietovę, kur viešuoju transportu nėra galimybės pasiekti darbą.
Ar supranti apie ką kalbi
gal ,tie politikieriai tegul perkasi tuos paspirtukus
Reiškia pinigų yra pakankamai, pakeitus autobusų ir troleibusų parkus į NORMALIUS ir kad viešasis transportas būtų nemokamas, būtų didžiausias pliusas ekologijai. Nebereikėtų skirstyti kaip toj pasakėčioj... Danieniui, Danieliui, Lemanui, Danieliui.....
Gatvės kaip mat taptų pralaidžios ir žaliųjų ridyklių nereikėtų grąžinti.
Aš noriu paklausti,ką galima nusipirkti už 1000€,ir kas nori biznį prasukti,pasinaudojant ubagais ir jų pinigėliais,ar valdžiai ne gėda maustyti liaudį.
@Daiva Elektrinį dviratį išeitu nusipirkti už 1000€.
Jei man duotų tokią sumą, aš tikrai jį nusipirkčiau.
Ar jus nesveiki???? Vienas tukstantis euru kimpensacija, kai auto padori netersianti kainuoja 15000 euru. Kausai jus!!!
Jeigu aš visalaik atsisakius tarsaus automobilio irgi gausiu kompensacija ?
Atsisakius automobilio,pilietis turetu savo nuoziura panaudoti pinigus.Jei man amzius neleidzia vazineti dviraciu ar paspirtuku, tai masina atsisakes as panaudosiu taxi paslaugoms ir kitoms reikmems,kitaip masina parduosiu ir kazkas dar virs metu vazines tersdamas gamta. Pagalvokite apie tai nes daug senyvo amziaus turi masinu.
@Antanas Man atrodo, kad senajį automobilį reikia išregistruoti ir priduoti į laužyną, tik tuo atveju gausite kompensaciją.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų