REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai dargana smelkiasi iki pat kaulų, gražiausios žiemos šventės – jau praėję, o į sielos kertelėse išsikerojo ilgų vakarų tamsa, rodos, be arbatos puodelio ir knygos rankose nesinori jokios aktyvesnės veiklos. Tačiau neleiskite sau užmigti žiemos miegu! Klube „Opium“ sausio 28 d., penktadienį, pirmasis „10 o'clock“ serijos renginys, skirtas kokybiškai elektroninei muzikai neabejingiems žmonėms.

REKLAMA
REKLAMA

Pagrindinį svečią pasitiksim iš Vokietijos

Pagrindinis renginio svečias – prodiuseris, didžėjus, būgnininkas, technologijų specialistas ir žurnalistas Dave'as Turov – Lietuvoje lankysis pirmąjį kartą. Tarp Berlyno ir Niujorko kursuojantis atlikėjas muzikuoti pradėjo būdamas vos 9-erių metų, kuomet į rankas paėmė saksofoną. Po to gerą dešimtmetį jis grojo būgnais įvairiose roko bei funko grupėse, kol vieną dieną pasuko didžėjavimo keliu. Vos pirmasis house stiliaus pasirodymas muzikantui atvėrė duris į Niujorko klubus, o nuo 2003 m. Dave'as persikėlė gyventi į Berlyną.

REKLAMA

Vokietijos sostinėje Dave'as Turov vedė penkerius metus trukusius „M-series“ renginius su Luciano, Jeff Samuel, Mark Broom, Aril Brikha ir kitais priešakyje, buvo prestižinių naktinių klubų „Watergate“, „Tresor“, „Weekend“ ir kt. rezidentu, vykdė bendrus projektus su „Drumcode“ ir „Clink“ kompanijos atlikėjais.

Šiuo metu Dave'as Turov, kartu su scenos ir studijos partneriu Johnu Selway, kuruoja „CSM“ įrašų kompanijos ir žymių elektroninės muzikos atlikėjų veiklą, o naujas Dave'o singlas „Poplock“ su Par Grindviko ir Echologist remiksais yra teigiamai įvertintas tokių stambių vardų, kaip Ben Klock, Dubfire bei Richie Hawtin.

REKLAMA
REKLAMA

Dave'as Turov šiuo metu yra vienas „šviežiausių“ house ir techno atlikėjų.

Naujasis albumas iš Happyendless

Tuo tarpu grupė „Happyendless“ gyvena naujojo albumo laukimu. Antrasis grupės albumas „Visit an Exhibition“ pasirodys pirmojoje šių metų pusėje, o šio singlas „Golden Olympic“ jau skamba radijo eteriuose.

Šiuo metu grupė telkiasi ties „Golden Olympic“ vaizdo klipo filmavimu, kurį, kaip ir ankstesnius jų darbus („Power Forever“, „Hello Come On“), režisuos Slavomiras Leontjevas. Pastarųjų dainų vaizdo klipai yra transliuojami MTV regioniniuose kanaluose nuo Rusijos ir Ukrainos, iki Jungtinių Arabų Emyratų bei Turkijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sausio 28 d. „Opium“ klubo sienas drebins „Happyendless“ didžėjai Andrius Alien & Benua.

Naujokai visai ne naujokai

Dar vieni renginio dalyviai – „The Minimus“ projekto atlikėjai – anaiptol nėra scenos naujokai – naujas tėra šis dviejų Lietuvos didžėjų ir prodiuserių pristatomo projekto pavadinimas.

„Naujas scenos vardas labiau atspindės kuriamą ir propaguojamą stilių, įvaizdį ir pačią muzikinę kryptį“, – įsitikinę atlikėjai.

Pagrindinis renginio „10 o'clock“ organizatorių siekis – atspindėti Europoje besivystančios klubinės kultūros tendencijas, stengiantis patenkinti išsilavinusio ir urbanizuoto miestiečio laisvalaikio poreikius. Naujoji renginių serija, išvaikysianti žieminį sąstingį, prasideda sausio 28 d., klube „Opium“ (Islandijos g. 4, Vilnius).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų