REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Happyendless“ koncertinio turo per Lietuvą finišas

Neseniai legendinių „Depeche Mode“ koncertą apšildyti pakviesti „Happyendless“ šį penktadienį, balandžio 10 d., klube „Gravity“ užbaigs savo pirmąjį koncertinį turą per Lietuvą.  

REKLAMA
REKLAMA

Pernai metais MTV Europos apdovanojimuose geriausia Baltijos šalių grupe pripažinta trijulė nuo kovo pradžios surengė koncertus Druskininkuose, Kaune, Šiauliuose, Klaipėdoje, o šį savaitgalį grįš į Vilnių.

REKLAMA

„Negalime teigti, kad džiaugėmės jog turas eina į pabaigą. Priešingai, groti mums patinka, todėl norisi vis daugiau ir daugiau. Kiekvienas miestas padovanojo kažką savito - vieni garsiausiai rėkė, kiti man padovanojo marškinėlius, treti prašė pasirašinėti ant nuogos krutinės. Džiaugiamės, kad aplankome vis daugiau Lietuvos miestų, kuriuose turime vis daugiau gerbėjų. Ir tikrai nesiruošiame sustoti.", - tvirtina grupės vokalistas Saulius Prūsaitis.

REKLAMA
REKLAMA

Pastaruoju metu daug aptarinėti, žurnalistų kalbinti ir gerbėjų pamėgti „Happyendless“ pernai metus gali vadinti pačiais sėkmingiausiais karjeroje. Viskas, ką jie darė, pavyko ir buvo sutinkama plojimais. Ne tik Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, bet ir visoje Europoje. Hitus „Power Forever“, „Hello Come On“, „No Tommorow“ sukūrusi grupė sausio pradžioje išleido daug metų lauktą debiutinį albumą „Room For Mistakes“ ir išvažiavo į pirmąjį koncertinį turą per Lietuvą.

Labai retai Vilniuje viešoje erdvėje girdimi gyvi „Happyendless“ paskutinį kartą klube „Gravity“ pasirodė per pačius Naujuosius. Tačiau šį kartą viskas bus kitaip. Koncerte išgirsime ne tik puikiai pažįstamas debiutinio grupės albumo „Room For Mistakes“ dainas, bet ir keletą naujienų. Nors turo per Lietuvą koncertai visą kovą vyko beveik kas savaitę, jo metu grupė ne tik spėjo įrašyti kelias visai naujas dainas, bet ir jas pratestuoti gyvai žmonėms.

Šį penktadienį „Happyendless“ koncerte trijulei talkins dar trys gyvai grojantys muzikantai. Be to, bene žinomiausios mūsų šalies grupės koncertinio turo pabaigtuvių pasirodymą apšildys ir atšaldys būrys trejetuko draugų didžėjų: Rubenas, Pupa, Martynas M, Benua bei pats „Happyendless“ narys Andrius Alien. Laukia ilga diskoteka!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų