Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Nuo vyncuko
Helicobacter pylori gali sukelt tą rūgštingumą. Dėl aštraus maisto - gyvenau BG. Būdavo ne tik valgyti - šaukšto palaižyt neįmanoma kiek sriuba užpaprikuota. Ir jokio skrandžio rūgštingumo nekėlė.
@doctorka pamiršo Hm... Pomidorai gerai, bet suteikia ypač didelį rūgštingumą kas nervina labai bei mėgstu uogas kad irgi sukelia tai... Ką jau kalbėti apie rūgštinių sriuba ar ne ? Bet nuo pačios degtinės nebūna to kai sumaišau kokteilį, alkoholis kažką su CNS daro
@doctorka pamiršo Sodos nemeginau
@Hannibal Bet dažnai irgi nepatartina.
Pyst sauksteli sodos arba du saukstelius ir uzgerti saltu vandeniu. Ir dingsta ;)
@Hm... kaip soda ryji
@oho RAŠO, KAD LABAI BOGAI SODA, O IR BJAURU RYTI. MANAU, KAD ŠLYKŠTYNĖ PYLORI SAVU LAIKU PADARĖ JUODĄ DARBĄ, NIEKUO JOS NEGYDĖ IR DAŽNAI NETYRĖ.
@Hm... Pienas lyg ir padeda, bet irgi ne visiems...
kai pasidariau cov skiepa iskarto atsirado skrandzio refliuxas. sutapimas?
@Dr. Doctor jei tryda dar ima tai stopodov
@Dr. Doctor Gerai kad aš nedariau ir geriau degtine
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų