Rašyti komentarą...
Odeta,eik by....į čiulpt,o ne blynus kept
Viskas gerai jeigu skanu!
Po tokio recepto nenustebčiau, jei kitame straipsnio recepte bus įdekite 200g šudo po to katino kraujo su gėlės lapais..
nesąmons su soda ir sūriu, mkažkokie burliokiški niuansai...
Nu tokio š.... recepto dar neskaičiau.
Sirena.Lietuviški visvien patys skaniaus
Sirena.Lietuviški visvien patys skaniaus
Sirena.
Atrado mat recepta, as jau seniai taip kepu tik dar vadinamos slapiankes itarkuoju.
Nekepa ta ’Odeta’ jokių blynų. Nukopino receptą nuo interneto ir įdėjo ,kaip savo. Jauniklės dabar iš mandrumo ir šudo įdėtu kad tik gautu iš redakcijos gauti pinigų. Mane nervina kai visokios ’kepėjos’ net nebaigusios profesinės maisto gamybos puola mokyti kitus gaminti.
Tamsta nejuokink su ,, vokišku" patiekalu, nes jie bulvių blynus kepa per stambiai ( burokine) tarka ir jie yra visai kotokio skonio.
@Taigi Ir jie juos valgo ne su grietine, o su Apfelmuss. Šlykštus skonis.
@Aha Su obuoliu tyre asile.slykstus nes matyti mamytė vaikysteje persere kaip koki broileri
surio nereikia ir nereikia to viens du ir yra ,reikia daryti neskubant,su meile ir ikvepimu ovietoj surio galima ir farso deti ir slapiankes ,cia skonio reikalas bet geriausiai grynas tarkis
Į viršų