Tobulo skonio cukinijos blyneliai pagal Jurgitą: tiks ir pietums, ir vakarienei

Vasaros neįsivaizduojate be gardžių cukinijos blynelių? Tuomet nieko nelaukite ir pasigaminkite tokių blynų jau šiandien.

Blynams reikės: 400 gr. cukinijos (svoris nuluptos ir išskobtos); 100–130 gr. mocarelos; 1 kiaušinio; apie 5 v.š. miltų; pusė svogūno; krapų; itališko žolelių mišinio; druskos.

Padažui: grietinės; česnako; krapų; druskos.

Cukiniją ir mocarelą sutarkuojame stambia tarka, svogūną – smulkia. Jei cukinija išskiria skysčio, jį nupilame. Sumaišome visus ingredientus. Tešla turi būti gana tiršta, tad miltų kiekį pasikoreguokite patys. Kepame po kelias minutes iš abiejų pusių. Padažui sumaišome visus ingredientus. Skanaus!

Šaltinis: Jurgittos receptai


Rašyti komentarą...
G
Genute
2021-07-29 11:56:15
Pranešti apie netinkamą komentarą
Čia tikrai vienintelis receptas parašytas su meile, aš ir tokius kepu, šeimyna sako, kad vos ne skaniau už bulvinius su visokiais faršas, o su cukinijomis gaunasi tobula, aš dar kartais ir česnako itarkuaju, čia jau pagal skonį, gaunasi lengvas greitas patiekalas
Atsakyti
-7

G
Genovaitė,
2021-08-04 13:06:26
Pranešti apie netinkamą komentarą
Turėtų būti skanu
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (2)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų