Jums reikės:
1 kg vištienos krūtinėlės filė be odos, 150ml graikiško jogurto, 2v.š. citrinos sulčių, 2 skiltelės česnako, žiūpsnio čili pipirų miltelių, druskos pagal skonį
Jogurtą sumaišyti su citrinos sultimis, spaustu česnaku ir prieskoniais. Vištieną apvolioti marinate ir valandą palaikyti šaldytuve.
Vištieną apvolioti džiuvėsiuose sumaišytuose su mėgstamomis žolelėmis. Kepti 210C apie 20 min, tuomet sumažinti temperatūrą ir kepti 160C, apie 15min.
Padažui: ~300g grybų, 1 svogūno, 3v.š. aliejaus, 125 g sviesto, druskos ir pipirų pagal skonį
Baravykus nuvalyti. Supjaustyti stambiais gabalais. Keptuvėje su aliejumi apkepti 1 smulkintą svogūną, kol suminkštės.
Sudėti sviestą ir grybus, kepti ant nedidelės kaitros, kol grybai suminkštės. Baigiant kepti pabarstyti prieskoniais.
Šaltinis: http://skanuskasneliai.blogspot.com