Taip bulvinius blynus kepti išmokė mama: išorėje traškūs, o viduje – minkšti

, Publikuota 2021.09.12 11:11

Minor 2021-09-18 11:05:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Jokie išvestiniai receptai neprilygs originalui. Teisingos bulvės, kiaušinis, druska. Skanaus   ATSAKYTI
As 2021-09-18 09:17:59
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Dabar tokia mada užėjo, kad jau greitai jokių skonių nebeatskirssime, valgysime tik sūrį   ATSAKYTI
2021-09-16 00:27:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Valgau su obuoliene   ATSAKYTI
Jazmin 2021-09-13 16:46:26
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Visai jau kits durnelius lauko
Senu seniausias receptas   ATSAKYTI
Vitalijap 2021-09-12 21:04:01
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Viskas dar priklauso nuo bulvių.Kepiau šendien bulvynius blynus,skonis fantastinis.Šeis metais tokius valgiai tik antra karta.   ATSAKYTI
REKLAMA
Į viršų