Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Čili, o krapų!!! O receptas nuo tų laikų, kaip atsirado kiaušiniai
Čia tikrai pati didžiausia paslaptis lietuviskos virtuvės sedevras
Tai labai senas receptas, tik čili nededama.Tie prieskoniai ne lietuviški.Tapo madinga kišti visur viskias smirdančias žoles, kurios nustelbia natūralų maisto skonį.
Ką tik baigėme suvalgyt "pikantišką" mišrainę.Ją jau žinau,tiek laiko, kiek ir gaminu valgyt. Naujieną parašė.Juokina savo patarimais ir receptais.
Ačiū, priminė, buvau pamiršusi! Tikrai pasidarysiu, skanu!
Skanaus ir Jums!
Su čili visi išprotėjo. Parduotuvėj sunku rasti prieskonių be čili. Ši mišrainė visada buvo puikiausia su česnakais. Bet dėl skonio nesiginčijama.
Kulinarinų receptų sekėjai
Kulinarinų receptų sekėjai
Tikrai tobulas receptas, apie kurį verta kalbėti:-). Iki šiol tik šefų šefai jį žinojo
@Kulinarinų receptų sekėjai Tikrai tobulas. Bet jis žinomas žmonių tarpe kiek prisimenu 37 metus tai tikrai. O pridėjus karšto rūkymo ešerio tai išvis super.
Kulinarinų receptų sekėjai
Kulinarinų receptų sekėjai
Kas jums, žmonės? Kiekvienam žinomas paprasčiausias receptas pateikiamas kaip stebuklas! Gal dar parašykit virtų bulvių su lupena stebuklingą receptą???!!!
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų