Ji priduria, jog nepamaišytų dar ir švieži krapai, bet jų kaip tyčia ir neturėjo namuose. Majonezo autorė naudojo minimaliai, nes nemėgsta kai viskas skęsta jame. Kas gaminsite šį receptą, tam moteris linki skanaus!
Ingredientai ir gaminimo eiga
- 1 skardinė konservuotų kalmarų;
- 3 virti kiaušiniai;
- 2-3 trumpavaisiai agurkai;
- 2-3 šaukštai konservuotų kukurūzų;
- 1 nedidelis pundelis svogūno laiškų;
- 1-2 šaukštai majonezo;
- druskos ir pipirų pagal skonį.
Kiaušinius ir agurkus supjaustome kubeliais, dedame kukurūzus, smulkintus svogūno laiškus.
Nupylus skystį, kuriame buvo kalmarai, supjaustome juos juostelėmis.
Dedame į dubenį šalia daržovių.
Įdedame pagal poreikį majonezo, pipirų ir druskos.
Gerai išmaišome.
Jei turite virtų kiaušinių, mišrainę pasigaminsite per 5 minutes.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!