• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Laikas nuo laiko nusiperku kalmarų skardinėse, nes man jie tokia vaikystės nostalgija (su seneliu dviese juos valgydavome pasimėgaudami, kai kiti sukdavo nosis į šoną), tad ir dabar spintelėje buvo dvi skardinės. Tai gaminau mišrainę, kokio skanumo“, – anksčiau rašė tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė.

„Laikas nuo laiko nusiperku kalmarų skardinėse, nes man jie tokia vaikystės nostalgija (su seneliu dviese juos valgydavome pasimėgaudami, kai kiti sukdavo nosis į šoną), tad ir dabar spintelėje buvo dvi skardinės. Tai gaminau mišrainę, kokio skanumo“, – anksčiau rašė tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė.

REKLAMA

Ji priduria, jog nepamaišytų dar ir švieži krapai, bet jų kaip tyčia ir neturėjo namuose. Majonezo autorė naudojo minimaliai, nes nemėgsta kai viskas skęsta jame. Kas gaminsite šį receptą, tam moteris linki skanaus!

Ingredientai ir gaminimo eiga

  • 1 skardinė konservuotų kalmarų;
  • 3 virti kiaušiniai;
  • 2-3 trumpavaisiai agurkai;
  • 2-3 šaukštai konservuotų kukurūzų;
  • 1 nedidelis pundelis svogūno laiškų;
  • 1-2 šaukštai majonezo;
  • druskos ir pipirų pagal skonį.

Kiaušinius ir agurkus supjaustome kubeliais, dedame kukurūzus, smulkintus svogūno laiškus.

Nupylus skystį, kuriame buvo kalmarai, supjaustome juos juostelėmis.

Dedame į dubenį šalia daržovių.

Įdedame pagal poreikį majonezo, pipirų ir druskos.

Gerai išmaišome.

Jei turite virtų kiaušinių, mišrainę pasigaminsite per 5 minutes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame


TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų