Sultingi ir purūs naminiai kotletai pagal Iloną: tiesiog tirpsta burnoje

„O taip, tokius kotletus valgėme valgyklose. Jie tobuli, sultingi, purūs, tiesiog tirpsta burnoje... Ir aš reikalauju juos išbandyti. O paruošti labai paprasta ir lengva – 20 kotletų iš 1 kg maltos mėsos. Tad labai pigu, nostalgiška ir tobulai skanu mėgstantiems naminį paprastą maistą“, – rašo tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

20 naminių kotletų paruošti reikės:


Rašyti komentarą...
k
kur
2021-09-10 12:12:09
Pranešti apie netinkamą komentarą
o kur receptas?
Atsakyti
-9

v
valgyklose
2021-09-10 12:30:06
Pranešti apie netinkamą komentarą
į kotlletus dėdavo batoną, geriau morką ar kopūsto įtarkuoti, bus sultingi, minkšti ir sveikesni, be to reikia ne kepti, bet troškinti į riebalus įpylus sultinio ar vandens ir į faršą įpilti šiek tiek sultinio ar vandens
Atsakyti
-9

I
Irma
2021-09-11 11:56:57
Pranešti apie netinkamą komentarą
Iškritai iš mėnulio
Atsakyti
-1

SKAITYTI KOMENTARUS (11)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų