Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Ne nuplaunu, o dedu šviežių kopūstų, tada nerūgštu, skanu, lieka visos vertingos medžiagos.
Prie raugintų kopūstų netinka pomidorų padažas ir grietine. Tas receptas tai jovalas
Troškinys, tai ne jovalas
Troškinys, tai ne jovalas
Kam daryti jovalą,? jei galima bulves atskirai išvirti, apibarstyti krapais, ir gražiai sudėti lėkštėje prie kopūstų
reikes plaut tik viena puoda? O keptuve su peiliu ir lentele :D
Nesuprantu kodėl visi į raugintus kopūstus deda pomidorų padažo. Jis visai nedera:(
Skaniausei bulves su lupenom.
Visur tinka.
Rugstyje bulves neisverda ,gali vyrti valanda ,dvi....
@Senele Isverda labai gerai,tik reikia truputi apvirti ir tada sudeti i kopustus. Taip ir rase sitame straipsnyje, skaityt reikia iki galo.
@Senele Teisingas pastebėjimas, rūgštyje bulvės sudiržta.Kopūstų sriubai ar troškiniui bulves verdu atskirai

Skaitomiausios naujienos




Į viršų