Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Ne nuplaunu, o dedu šviežių kopūstų, tada nerūgštu, skanu, lieka visos vertingos medžiagos.
Prie raugintų kopūstų netinka pomidorų padažas ir grietine. Tas receptas tai jovalas
Skanu
Skanu.
Kam daryti jovalą,? jei galima bulves atskirai išvirti, apibarstyti krapais, ir gražiai sudėti lėkštėje prie kopūstų
reikes plaut tik viena puoda? O keptuve su peiliu ir lentele :D
Nesuprantu kodėl visi į raugintus kopūstus deda pomidorų padažo. Jis visai nedera:(
Skaniausei bulves su lupenom.
Visur tinka.
Visur tinka.
Rugstyje bulves neisverda ,gali vyrti valanda ,dvi....
@Senele
Isverda labai gerai,tik reikia truputi apvirti ir tada sudeti i kopustus. Taip ir rase sitame straipsnyje, skaityt reikia iki galo.
@Senele
Teisingas pastebėjimas, rūgštyje bulvės sudiržta.Kopūstų sriubai ar troškiniui bulves verdu atskirai
Sotus ir greitas raugintų kopūstų troškinys pagal Editą: „Išėjo labai gardus“