• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Na tai kas, kad už lango oras lyg rudenį. Neįsileiskite jo bent į širdis. Imkitės įdomių patiekalų, mėgaukimės jų sezoniškumu ir valgykite į valias tai, ko norite ir apie ką svajojote. Šoninės gabaliukai, kepti griliuje yra tai, kas tikrai sušildys. Juo dalijasi tinklaraščio „Baltoje lėkštėje“ autorė. 

Na tai kas, kad už lango oras lyg rudenį. Neįsileiskite jo bent į širdis. Imkitės įdomių patiekalų, mėgaukimės jų sezoniškumu ir valgykite į valias tai, ko norite ir apie ką svajojote. Šoninės gabaliukai, kepti griliuje yra tai, kas tikrai sušildys. Juo dalijasi tinklaraščio „Baltoje lėkštėje“ autorė. 

REKLAMA

Jums reikės: 

šoninės gabaliukų, druskos, juodųjų pipurų, česnako.

Pirmiausia paimkite šoninės gabaliuką apibarstykite žiupsneliu druskos, keli malūnėlio pasukimai juodųjų pipirų bei susmulkinto česnako skiltelę.

Tuomet ant viršaus dėkite kitą šoninės gabalą, prieskonius pakartokite ir taip sustatykite šoninės bokštą. Užtenka palikti vos 1-2 valandas pasimarinuoti. Marinato skonį jausite ir po 30 minučių, todėl tai tikrai itin greitas variantas, kai skubi ir nėra laiko. 

Paskui išdėliokite ant grotelių ir leiskite vyrams iškepkite ant laužo maždaug 20-25 minutes. Patiekite ir skanaukite!

Toks patiekalas turi ganėtinai daug privalumų: galite jau nupirkti supjaustytus gabaliukus (plonesnius arba storesnius, kaip jau kam patinka); marinavimas labai paprastas bei greitas.

Šaltinis: https://baltojeleksteje.blogspot.com/

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų