Jums reikės:
šoninės gabaliukų, druskos, juodųjų pipurų, česnako.
Pirmiausia paimkite šoninės gabaliuką apibarstykite žiupsneliu druskos, keli malūnėlio pasukimai juodųjų pipirų bei susmulkinto česnako skiltelę.
Tuomet ant viršaus dėkite kitą šoninės gabalą, prieskonius pakartokite ir taip sustatykite šoninės bokštą. Užtenka palikti vos 1-2 valandas pasimarinuoti. Marinato skonį jausite ir po 30 minučių, todėl tai tikrai itin greitas variantas, kai skubi ir nėra laiko.
Paskui išdėliokite ant grotelių ir leiskite vyrams iškepkite ant laužo maždaug 20-25 minutes. Patiekite ir skanaukite!
Toks patiekalas turi ganėtinai daug privalumų: galite jau nupirkti supjaustytus gabaliukus (plonesnius arba storesnius, kaip jau kam patinka); marinavimas labai paprastas bei greitas.
Šaltinis: https://baltojeleksteje.blogspot.com/