Šiukštu to nedarykite: dėl to blynai pridega prie keptuvės

, Publikuota 2021.02.10 13:50

Vitalija 2021-02-10 14:50:03
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Norit puriu,minkštų blynų,įpylkit pieno.Jei neturite tada šaukštą majonezo.Sudedat kitus indigridientus ir gerai visatai išmaišyti.Jei didelius blynus kepat ipylkit pieno,arba šaukšto majonezo.Alieju ipylkit indėlį,nedaug.Paimat duonos kampą ir nupjaunat tą kampą per pus.Keptuve į kaitinant pasidažėte su tuo duonos kampu į aliejų.Paskuo ištrinant su tuo duonos kampu visą keptuvę ir dedate tešlą į keptuvę.Blynai nepridegs,jei laiku apversti ta dydeli blyną.Paskui vė išteptą su duonos kampu keptuvę ir taip toliau.   ATSAKYTI
REKLAMA
Į viršų