Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Dabar jau leidžia kunigai ir mėsą valgyt per Kūčias.Viskas pasikeitė jau.Tai va taip ponai ir ponios.
Turiu vėl parašyti, ir noriu pasakyti, kad kurių nemandagumas komentatorių veža manęs iš.......
Labai gaila, kad kurių žmonių ir pandemija nepamoke.
Nemokate rašyti, o tik purvą siunčiate, prie ko čia mano brangioji Lietuva.
Ar žinote, ką reiškia mylėti savo šalį, kurioje uzaugai, kur į Baltijos kelią slaptą ėjai.
Neturiu teisės smerkti Birutė Ieva Zita, je gyvena savo gyvenimą, kitam pasaulį, nežino ką gero gyvenime padarė.
Už receptą reikia dėkuoti!
Dovanokit tiens, kurių apsėdo neapykanta.
Neapykanta žudo žmogų.
Ačiū Tv3,
Ačiū ačiū ačiū
Sudie
Ir ačiū, beveik kaip mano receptas, bet nededu margariną, tik sviestas.aleju nepilu, 200gr grietinės dedu. 2 val laikau šaldytuve.
Ir tiek.
Už norą padėti kitam, ačiū.
Ta mano tešlą vadinu sluoksniuota tešlą. Kepu obuolių pyragą, nors retai, bet man patinka tam, kad nėra tešloje margariną.
Valgant nesveika maistą tarsi asiranda visos lygos.
Zmogys kaip kompiuteris, reikia susirgant valyti.
Gyvūnai irgi gėrė tik vandenį.
Linksmų gerų Šv. Kalėdų!
Su arteinanciomis šventėm!
Kiek rovė neišrovė kiek skynė nenuskynė.Todėl,kad tu tvirtovė.Todėl,kad tu tėvynė
Gaila, kad dingsta visos vertybes turime ten kite Briuselio žmogų nurodymus.
Daugiau kalėdinių receptų ponios !!!!!&
Daugiau kalėdinių receptų ponios !!!!!&
Kodėl jūs skaudinat moterį? jeigu ji pasidalino skaniu patiekalu, norit valgykit, norit ne, tai jūsų pasirinkimas, ne lokite kaip pasiutę šunys, vietoje ačių, varlės iš burnos šoka, o blėkutė, man ir dabar blėka yra vadinama tikruoju vardu, bent Kaune ją visada taip vadino, ir vadina, gėda lietuvaičiai!
Čia tikrai ne kūčių pyragėliai: sviestas, grietinė... žurnalistai jūs pasidomėkit kūčių patiekalais ir tradicijomis. Visai nusivažiavot.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų