Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Anoks čia stebuklas! Šimtą metų visi taip kepa. Pagal skonį kiekvienas pasigardina! Kas su grietine, kas su uogiene.
O kefyro nieks nededat?
@klausimas Kefyru užsigeriame...kiekviena šeimininkė kepa pagal savo receptą ir jokių mandrybių čia nereikia...visi tarkuotų bulvių blynai skanūs! (Man)....
Manau kad lietuvio nereikia mokint blynus kept visi moka ir be jokiu kiausiniu ar pipyru cia kaip Beata ksi is paprasto gaminio padaro brangiausia kam to reikia geriausia be jokiu priedu mes megstame bulvinius blynus su mesa
@Xxxx Su malra mėsyte viduj lanai skanu. Ir svoginaj gardu. Tik berarkuijh, o supjaustau
@Bitė Netarkuoju, o supjaustau
@Xxxx Dėl skonio nesigincijama
ot stebuklas,zinoma nuo seno
Tarkuoti tik rankomis. Tada skanūs
@Lora O kaip dar kitaip juos daro?
@Aidas Su kojomis tarkuaja
@Lora Akmens amžius
o kodel su tarkavimo masina ,o jeigu man skaniau su rankine tarka,siaip nieko naujo,skanus blynai be jiokiu mandrybiu,skanaus
gal pakuždėtumėt, kokios veislės bulvės geriau tinka?
@ačiū Tradiciniai blynai
@ačiū Vineta
@ačiū Zinona pakuzdesim skaniausios bulves yra Veneta tinka viskam perku turguje kg vienas euras

Skaitomiausios naujienos




Į viršų