Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Anoks čia stebuklas! Šimtą metų visi taip kepa. Pagal skonį kiekvienas pasigardina! Kas su grietine, kas su uogiene.
O kefyro nieks nededat?
@klausimas
Kefyru užsigeriame...kiekviena šeimininkė kepa pagal savo receptą ir jokių mandrybių čia nereikia...visi tarkuotų bulvių blynai skanūs! (Man)....
Manau kad lietuvio nereikia mokint blynus kept visi moka ir be jokiu kiausiniu ar pipyru cia kaip Beata ksi is paprasto gaminio padaro brangiausia kam to reikia geriausia be jokiu priedu mes megstame bulvinius blynus su mesa
@Xxxx
Su malra mėsyte viduj lanai skanu. Ir svoginaj gardu. Tik berarkuijh, o supjaustau
@Bitė
Netarkuoju, o supjaustau
@Xxxx
Dėl skonio nesigincijama
ot stebuklas,zinoma nuo seno
Tarkuoti tik rankomis. Tada skanūs
@Lora
O kaip dar kitaip juos daro?
@Aidas
Su kojomis tarkuaja
@Lora
Akmens amžius
o kodel su tarkavimo masina ,o jeigu man skaniau su rankine tarka,siaip nieko naujo,skanus blynai be jiokiu mandrybiu,skanaus
gal pakuždėtumėt, kokios veislės bulvės geriau tinka?
@ačiū
Tradiciniai blynai
@ačiū
Vineta
@ačiū
Zinona pakuzdesim skaniausios bulves yra Veneta tinka viskam perku turguje kg vienas euras
Šie bulviniai blynai sužavės visą šeimą: pavyksta labai skanūs