REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sezono atradimas. Soti ir labai skani, puikiai tinka prie alaus  ar sočiai užkąsti gamtoje“, – sako tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

Sezono atradimas. Soti ir labai skani, puikiai tinka prie alaus  ar sočiai užkąsti gamtoje“, – sako tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

REKLAMA

Ingredientai: 500 gr avinžirnių; 400 gr kalmarų file; pusė kepalo juodos duonos (supjaustyti kubeliais, apkepti aliejuje ir išmaišyti su druska ir smulkintu česnaku); poras arba pundelis svogūno laiškų; druska; pipirai; majonezas.

Receptas

 

Avinžirnius geriausia užmerkti iš vakaro. Išvirti kaip nurodyta ant pakuotės, aš tiesiog paragauju, neleidžiu suvirti, dabar spėju, kad verdu gal iki 20 min.

Į išvirtus avinžirnius dėti smulkintą kalmarų filė, smulkintą porą ar svogūn0 laiškus, duoną, pagardinti druska, pipiris ir permaišyti su majonezu. Skanaus!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų