Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Nebesvenciu Velyku nuo tada kai suzinojau koks vargas lupti kiausinius.
as tai kviesiu vietini skautu bureli , kad padetu nulupti kiausinius, baisiai sunkus darbas. Po to visi kartu lankysime senjorus ir padesime lupti kiausinius, reik padet artimui.
Pasakė naujieną, kuria aš jau prieš 40 metų žinojau. Artistai.
Absurdas kazkoks.
@Absurdas Skirta ne Lietuvai.Užmiršo parašyti.
Nesamone. Jei desite i verdanti vandeni jie paprasciausia suskils. Ir kiausiniu lupimas nepriklaiso kaip kur juos virsite, nes buna kad is to paco pikelio virti kiausiniai skirtingai lupasi. O kad geriau luptusi reikia det i salta vandeni ir pasudyti gausiai druska ir slakeliu atcto, tai pagerins ju lupima.
Dviratį išrado. Seniai taip verdu,įdedu į verdantį vandenį ir pažiūrų į laikrodį. Pagal laiką žinau kiek virti,kad būtų minkštas ar kietas.
Dėkite kiaušinius į verdantį vandenį, ir didžiosios dalies jų negalėsite dažyti - lukštas bus įtrūkęs.
@Jo Neįtrūks lukštas jai jas per naktį palaikisit virtuveje ant stalo.Tik tada atsargiai dekite į verd...vand..
@Jo Reikėtų kad kiaušinis būtų ne iš šaldytuvo o palaikytas kambario temperatūroje. Tada mažesnė tikimybė kad sutrūkinės.
Prajuokino su savo naujove:)))
Taip, lupasi lengvai...., bet lukštas didžiosios dalies kiaušinių suskyla.... :-)
@Kaunas Į vandenį reikia įberti druskos, tada neturėtų suskilti
@Kaunas Kiaušinius išimti reikia iš šaldytuvo vakare,o ryte virti,tuomet neskyla ir labai gerai lupasi,dedant į verdantį vandenį
@Aušrinė Išvirtus kiaušinius leist apdziuti po to užpilti šaltu vandeniu vėl išėmus leist apdziuti ir vėl pilti šaltu vandeniu lupsis šviežiais kiausiniai

Skaitomiausios naujienos




Į viršų