Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Reikia svogūnus sumalt per mėsmalę ir nebus ašarų....aš taip darau ir gaunasi super
Kodėl pamirštas? Visada tai dariau.
Kokia naujiena... Ajajai..
@Ot
mes durniai skaitom...
Atradimas... Juokas ima.. Gal antrokui kokiam straipsnis...
Jei rimtai, tai svogūnų turi būti perpus, kiek mėsos... Pagal svorį...
Jei rimtai, tai svogūnų turi būti perpus, kiek mėsos... Pagal svorį...
@Oho
Jus ne teisi. Svogūnų turi būt tiek pat kiek ir mėsos.
@Nesveikas
Ne, svogūnų dvigubai nei mėsos :)
Šitas receptas viršūnę ir, inomas
Labai geras receptas, ypač tinka avienai. Išmėginta!
Šį šašlykų marinatą vadina nepelnytai pamirštu: išeina minkšti ir be galo gardūs