REKLAMA

naujienų portalas tv3.lt

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Augaliniai produktai – neatsiejama visavertės mitybos dalis. O ar pasiryžtumėte bent kartą per savaitę išmėginti naujus augalinius patiekalus? Kartu su organizacija „Gyvi gali“ ir projektu „Nori gali“ padėsime Jums į savo racioną įtraukti daugiau vaisių, daržovių, kruopų, ankštinių produktų. Jūsų dėmesiui – veganiškas šios savaitės patiekalas.

Augaliniai produktai – neatsiejama visavertės mitybos dalis. O ar pasiryžtumėte bent kartą per savaitę išmėginti naujus augalinius patiekalus? Kartu su organizacija „Gyvi gali“ ir projektu „Nori gali“ padėsime Jums į savo racioną įtraukti daugiau vaisių, daržovių, kruopų, ankštinių produktų. Jūsų dėmesiui – veganiškas šios savaitės patiekalas.

REKLAMA

Šį kartą dalinamės tofu užtepėlės su žalumynais receptu, idealiu pusryčiams ant duonos.

Reikės:

  • 200 g tofu;
  • 1 š. česnako granulių arba 1 česnako skiltelė;
  • gera sauja smulkintų petražolių ir krapų (nepagailėkite!);
  • 4 š. citrinos sulčių;
  • 1 š. maistinių mielių;
  • 1 š. alyvuogių aliejaus;
  • druskos pagal skonį;
  • patiekimui: duona, pomidorai, žalumynai.

Kaip gaminti:

  • Viską sudedame į maisto smulkintuvą ir sutriname (naudotas rankinis smulkintuvas). Jei reikia, skonį pakoreguojame česnaku, citrinos sultimis ir/ar druska.

  • Tepame ant duonos, uždedame smulkintų pomidorų ir užberiame smulkintų žalumynų.

Skanaus! Už šios savaitės receptą dėkojame organizacijai „Gyvi gali“ ir tinklaraščiui Valgykime Sveikiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų