Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Patikejau skambiu pavadinimu. Tikrai jovalas, neimanoma valgyti sugadinau 300 gr lasisos ir 100 gr puikiu ikru!
Mišrainėj ir lašiša, ir ikrai.....Žmonės mielėji,čia jau nebe receptai ir ne mišrainės -tiesiog jovalas.Nejuokinkit virtuvės su savo tokiu sugebėjimu.Šiandien receptų kūrėjais visi save kas netingi gali vadinti.Tortą, silkę, česnaką,kopūstą, aliejų ir grietinę sumaišyk, papuošk majonezu ir karčių pipirų grūdeliais, štai pagal jus ir sukurta nauja mišrainė.Valgysit, pirštelius apsilaižysit ir dar vis norėsit pakartot.Gal paneigsit, kad čia ne mišrainė, šiems parašytiems visiems jovalams mokslo ir sumanumo daug nereikia.Gal užteks tokias kvailystes siūlydami rašinėti.Visa tai palikite tikriems kulinarams sukurtais kulinariniais stebuklais dalintis.Baisu skaityti, o dar baisiau būtų tokį marmalą ragauti.
4–5 šaukštai majonezo;
4–5 šaukštai majonezo;
Ant tokio kiekio produktų ,tiek majonezo "užmuš" bet kokį mišrainės skonį. Liaudies balsas sako kad - su majonezu ir vinis galima valgyti.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų